2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به این قضیه چیه

65 بازدید | 4 پست

نظرتون رو راجع به این قضیه بگید 

ما یه فامیل داریم دو تا پسر داره  ۲۰ و ۲۴ ساله

بعد محرم دیدم مامانم با این بزرگه دارن پیام میدن به هم ( مامانم خیلی دوستشون داره میگه بچهای خوبین و بو برده بود که من بزرگه رو دوست دارم) پیاماشونو که نصفه خوندم احوال پرسی و تعارف کرده بودن 

یه مدت بعدش مهمون داشتیم مامانم گفت اون روز که با فلانی پیام میدادیم ازت خاستگاری کرده منم گفتم نه 

منکه چنان ناراحت شدم و فکر کردم دوروغ میگه ( چون گفت به هیچکس نمی‌گی درحالی که تا یه خاستگاری میاد برام میره به همه گال میزنه )و چندبارم بعدش ازش پرسیدم که قسم خورد نه دروغ نیست و به کسی نمیگی چون میرن پشتت بد میگن 

یروز دیدم یکی دنبالم کرد و استوریمو ریپ زد فهمیدم که داداششه یه مدت همینجور پیام میدادیم صحبت میکردیم برگشت گفت من دوست دارم و کمی چرتو پرت دیگه که منم کلا زدم پیجمو دلیت کردم که دستش نباشه 

الان میگم اگه پسر بزرگه واقعا ازم خاستگاری کرده داداشش چرا اینجور گفت پس حس بدی دارم فکر بد نکنن راجع بم 

تا قبل این قضایا هر وقت میدیدمشون انقد باهام گرم صحبت میشدن پری روز مراسم داشتیم منو داداشم و اون دوتا جفت هم بودیم حتی بهم سلامم نکردن 

صحبت هاتون در چه حد بوده ؟

اون که رسما کل اتفاقای روزشو برام تعریف میکرد از برنامه های ایندش میگفت برام 

دستش شکست عکسشو فرستاد برام عکس از محل کارش فرستاد برام

راجع به تمام استوریام نظر میداد میگفت از این به بعد خواستی استوری عاشقانه بزاری اسم منو بنویس و اولویت زندگیم باید من باشم 

منم دقیقا اینطور که گفت زدم پاکردم پیجمو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون که رسما کل اتفاقای روزشو برام تعریف میکرد از برنامه های ایندش میگفت برام دستش شکست عکسشو فرستاد ...

اول اشتباه کردی چت کردی

بعد آنقدر صمیمی شدی 

بعدش زدی پیجو پاک کردی 

سلام بهت نکردن چون علت این رفتار گنگت رو نفهمیدن

و احتمالا بهش برخورده که جوابش رو ندادی وپیجت رو پاک کردی

اول اشتباه کردی چت کردیبعد آنقدر صمیمی شدی بعدش زدی پیجو پاک کردی سلام بهت نکردن چون علت این رفتار گ ...

من چیزی نمیگفتم بخداا😭 خودش همش پیام میداد حتی بهش گفتم تو کار و بار نداری همش انلاینی گفت اگه ناراحتی برم و فلان