2777
2789
عنوان

یچیزی بهم بگید این از ذهنم بپره

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 45 پست

خدا لعنتش کنه 

برو یه دوش بگیر عزیزم 

زنگ بزن با یه مشاور حرف بزن 

یه ده دقیقه نفس عمیق کنید قبل از هر کاری یه کم اروم بشی 

تو مقصر نبودی ادم مریض زیاد شده 

دیگه به کسی هم اعتماد نکن 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

سرزنشش نکنید لطفا

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا اگه دروغ نباشه مطمعنی مقصر نیست آخه مگه داریم دختر اینجور خام و..

داریم عزیزم داریم همه گرگ نیستن که این همه اخبار بد میخونیم از اعتماد بچه ها 

تواین سایت سلامت مشاعر ادم به خطر میفته شما بیست و یک سالته بچه که نیستی یا مارو ایستگاه کردی یا وجدانا اخرشی دبگه 

اونم که یک دستی هم رانندگی میکرده هم معاینه!!!!

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

اینجور که. شما سریع نشون این آقا دادی معلومه هیچی از بکارتت نمیمونه

خخخخخخ دهنت سرویس سریع نشون داد نه؟؟ 

خودشم اف شد 

دلم یه تصادف شدید میخواد مثلا سرم بخوره جایی دیگ هییییچی از گذشته یادم نیاد همین برام کافیه