2777
2789
عنوان

یچیزی بهم بگید این از ذهنم بپره

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 45 پست
والا بخدا این فقط یه آدرس می خواسته به این مرحله رسیده ببین اگه چیز دیگه می خواسته به کجا می رسیده ...

وااااای دهنت سرویس خییییلی باحال گفتی 😝🤣🤣😝

حق حق حق ،👍👍👍👍👍👍

دلم یه تصادف شدید میخواد مثلا سرم بخوره جایی دیگ هییییچی از گذشته یادم نیاد همین برام کافیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه مرد بوده دکتر نبوده تو چقد ساده ای ... ی اشغال هرزه بوده فقط میخواسته دست مالیت کنه

انقدر حس بدی دارم الانننن نمیدونم واقن طرف ولی جدی دکتر بود بهش زنگ زدن بهم گف بخدا من دکترم بخدا کاریت ندارم و کوفد و زرمار از اینایی ک ی مدت رایگان میاد ویزیت میکنم از اونا بود

زن بود یا مرد از کجا مطمعنی دکتر بود اگه زن بوده که هم جنس بازه یا مرض داره چه زن چه مرد نترسیدی بلا ...

دیدم وسیله داشت بهم گف بخدا قصد بدی ندارم و اینا یارو ملوم میشد متاهله گف زنو بچه دارم و این چیزا 

از این دکترایی ک میان ی مناطقی ویزیت رایگان میکنن بود

چطور ممکن بود نترسم ببین الان ی حالت بدی دارم وضع روحیم خراب شده😭😭😭

عمدی نخاستم ک اینجوری کنم😭😭

خدا لعنتش کنه برو یه دوش بگیر عزیزم زنگ بزن با یه مشاور حرف بزن یه ده دقیقه نفس عمیق کنید قبل از هر ...

من فقط هزاربار خداروشکر میکنم کار دیگه ای باهام نکرد😭😭

یه مسیر خیلی بدی هم هی میرم میام منم احمق

واقعا اگه دروغ نباشه مطمعنی مقصر نیست آخه مگه داریم دختر اینجور خام و..

ببین واقعا اینقدر احمق نیستم سر صبح بخام همچین چیز مسخره ای بگم فق خاستم تاپیک بزنم این مسئله ای ک پیش اومد چطور از ذهنم بیرونش کنم خودمو لنت نکنم و گریه نکنم بعد من دروغ میگم؟

سرزنشش نکنید لطفا

یجوری میگن انگار از قصد تقصیر خودم بوده درسته تحصیلکرده ام ولی ادمی هم داریم ک تا حالا با جنس مخالفی نبوده درسته؟ وقتی اولین بار جنس مخالف دس بزنه چجوری میشه؟

انقدر حس بدی دارم الانننن نمیدونم واقن طرف ولی جدی دکتر بود بهش زنگ زدن بهم گف بخدا من دکترم بخدا کا ...

دیگه بهش فکر نکن ولی درس عبرت بشه برات بیشتر حواستو جمع کنی... مردتیکه از پزشک بودنش سواستفاده کرده ... اصلا چه لزومی داشت سوار ماشینش بشی اونم ی مرد غریبه... حالا دیگه مهم نیست خودتو سرزنش نکن تموم شده رفته

پرشیا سفید سوار من تا ابد قلبم برای تو❤

دیدم وسیله داشت بهم گف بخدا قصد بدی ندارم و اینا یارو ملوم میشد متاهله گف زنو بچه دارم و این چیزا از ...

دیگه نکن همش فیلمه 

به وسیله نیست بعد یکی رو تازه دیدی اونم آقا چجور روت میشه همش فیلمش بوده نترسیدی بلا سرت بیاره اصلا چراسوار ماشینش شدی یا هر غریبه ای

ما که خانم هستیم دوتا بچه داریم دکتر زنان میریم پیش خانم تا حالا پیش یک آقا نرفتم 

ببین واقعا اینقدر احمق نیستم سر صبح بخام همچین چیز مسخره ای بگم فق خاستم تاپیک بزنم این مسئله ای ک پ ...

بهتره تو ذهنت بمونه وله همه عواقب ومشکلات یا اتفاقاتی که ممکن

بود برات بشه فکر کنی من موندم چطور راضی شدی معاینه کنه اون فقط خواسته دست مالیت کنه 

حالام گذشته دیگه تجربه برات بشه 

من دکتر زنان هم که میرم اول سابقه رو از بیماراش درمیارم کارش خوب باشه بعد تابلو سر مطب میبینم تو مطب هم جواز وهمه چی هست بعد میرم داخل معاینم کنه اونم خانم و اینکه عذرخواهی میکنیم از هم که لباس تنم نیست 

شما هم بدون تو جامعه گرگ وادم مریض والاف زیاده اعتماد نکن اونم تو نگاه اول 

شرط می‌بندم طرف دیپلم هم نداشته آخه کم خونی چه ربطی داره به معاینه 

بعدم مگه آزمایش تو رو دید بدون سونو مثانه از کجا فهمید مشکل داره

دیگه نکن همش فیلمه به وسیله نیست بعد یکی رو تازه دیدی اونم آقا چجور روت میشه همش فیلمش بوده نترسیدی ...

بخدا مغزم قفل کرده بود بخدا عین یه بچم ک همش یکی باید باهام باشه نمیدونم نمیدونم فقط چجوری این موضوع رو فراموش کنم از وقتی اومدم بکوب دارم گریع میکنم هی از جلو چشمم رد میشه از خودم حالم بهم میخوره ی آن ممکنه به فکر خودکشی برم

بهتره تو ذهنت بمونه وله همه عواقب ومشکلات یا اتفاقاتی که ممکن بود برات بشه فکر کنی من موندم چطور راض ...

جدا هرکاری کردم دست خودم نبود فقط الان تنها چیزی که بهش فکر میکنم برم بمیرم از همه وجودم بدم میاد نمیدونستم بخدا نمیدونستم