2777
2789

چ غلطی بکنم من اخه الان بادوتابچه خونه ی بابام.دوتومن میخام بدم قسط اول ثبت نام ندارم.دیگه دارم ذله میشم خدایاااااا

باید بگم اینستا هست

دوره هست

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برو سر کار 

پول جمع کن بعدش برو آموزش ببین

یعنی حین کار کردنت آموزش ببین چون خیاطی خرج داره دیگه فقط پول ثبت نام نیست اگر بخوای ماهر بشی باید دوره های مختلفشو بگذرونی پس فقط با دو تومن کارت راه نمیفته 

کاربری دست ۲ الی ۳ نفر می باشد🤷🏻‍♀️ ببخشید اگه تاپیک زدم و جوابتونو ندادم چون حوصله ندارم 🚶🏻‍♀️
من چرخ خیاطی ندارم .میخام کارگاه باشه که پشت چرخ بشینم یادبگیرم

راستش من دوره هاشو دارم خیلیم خوب و عالین

حتی من اگه برگردم عقب فقط از روی دوره یاد میگیرم ( استعداد دارم همه یکی نیستن)

ولی نمیدونم چطور میشه به شما راهکار بدم چون چرخ خیاطی ندارین

بعدشم شما بخاطر درامدش میخوایین یاد بگیرین؟

من چرخ خیاطی ندارم .میخام کارگاه باشه که پشت چرخ بشینم یادبگیرم

باید بری فنی حرفه ای تازه اونجا هم چرخ ندارن یادت بدن.کلا خیاطی هزینه هم هزینه شهریش هم پارچه و خرت و پرتاش زیاده

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)

منشی باشگاه و... مدرک میخواد؟ 

تو دیوار سرچ کن شاید کاری پیدا کردی.... 

کاااش این بهار خدا، خدایی را در حقم تمام کند و تو را به من عیدی دهد. 🌸🌸     دیگه منتظر نی نی نیستم... خداحافظ نی نی. بهار 400
راستش من دوره هاشو دارم خیلیم خوب و عالینحتی من اگه برگردم عقب فقط از روی دوره یاد میگیرم ( استعداد ...

گفتم توکارگاه آموزشگاه یادبگیرم بعدش تو کارگاه های مردم تا پس انداز کنم چرخ بخرم واسه خودم کارکنم.میشه بنظرت؟

گفتم توکارگاه آموزشگاه یادبگیرم بعدش تو کارگاه های مردم تا پس انداز کنم چرخ بخرم واسه خودم کارکنم.می ...

میتونی بری اول تو تولیدی کار کنی پولش کمه ولی برا شروع بد نیست

یکم دوخت که کنی دستت راه میوفته 

بعد یکی دوماه بهت حقوق میدن

اولش سفت صبحت کن

چند ماه کار کن چرخ بخر

بعد به مروز میتونی شخصی دوزی یاد بگیری از تولیدی دربیایی چون پولی نداره انچان ولی برا تو که میگی شرایطم اینجوریه بدای شروع خوبه