2777
2789
عنوان

سونوی هفته 33

976 بازدید | 12 پست

سلام خانما من الان هفته 39هستم اما خواستم بپرسم تو سونوی هفته 33آیا جنسیت جنین رو هم مینویسن؟؟ برامن که ننوشته بودن دوستم میگه براش نوشتن چی مینویسن😓

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

اخه من از هفته 18جنسیت جنین و نپرسیدم میگم شاید جنسیتی که تو هفته 18گفتن اشتباه باشه 

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

خب عزيزم شما تو سونو هاي قبلي متوجه جنسيت شدي

بستگي به سليقه دكتري داره كه پيشش سونو رفتي

بعضيا مينويسن بعضيام نه

شما كه ديگه حتما ميدوني چي تو دلت داري چه فرقي داره تو اخرين سونو قيد بشن يا نه

برا حال دلم و خواسته هام صلوات بفرستين♥️🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزيزم شما تو سونو هاي قبلي متوجه جنسيت شدي بستگي به سليقه دكتري داره كه پيشش سونو رفتي بعضيا مي ...

من تو هفته 18جنسیت و پرسیدم الان مطمعن نیستم البته فقط سلامتیش برامهمه واسه همین هفته 33که سونو دادم فقط درحال خوندن آیه الکرسی بودم که فقط بگه سالمه واسه همین جنسیت و نپرسیدم از طرفی هم کل لباساشو پسرونه گرفتم سیسمونیاش همه چیش😑

واسه من تو هیچکدوم از سونوها جنسیت و نزده😄 الان تو بیمارستان بهم دختری میدن منم کولی بازی درمیارم پسرمو بدین😆

خواهر شوهرم تو همه ی سونو هاش جنسیت هم زده بودن،واسه من تا حالا فقط همون دفعه که رفتم واسه جنسیت زدن ...

واسه منم نزده اصلا

واسه من تو هیچکدوم از سونوها جنسیت و نزده😄 الان تو بیمارستان بهم دختری میدن منم کولی بازی درمیارم پ ...

عزيزم خب از دكتر ميپرسيدي جنسيت

بعدم دختر و پسر مهم نيس كه سالم باشه

الان من خواهرشوهرم اخراشه يكي دو هفاه ديگه زايمان ميكنه

اول گفتن دختره همه سيسموني دخترونه خريدن اين اخري گفتن نه پسره

برا حال دلم و خواسته هام صلوات بفرستين♥️🌱
عزيزم خب از دكتر ميپرسيدي جنسيت بعدم دختر و پسر مهم نيس كه سالم باشه الان من خواهرشوهرم اخراشه يكي ...

بس برا سلامتیش دعا میکردم جنسیت و نپرسیدم به قول شوهرم الان مردم میگن تمام این مدت دروغ میگفتن😄 خداروشکر هرچی خدا بده 

فقط برام سوال بود که چرا هیچکدوم از سونوها جنسیت و نزده 

بگو تا خانوما اینجا سونوگرافیت کنن ما همه اینجا سونوگرافی سیاریم 

😆😆😆😆