2777
2789
عنوان

چرا پزشک ها رو برا خودتون غول کردین

248 بازدید | 10 پست

چرا یه نفر از اینکه جاریش پزشکه باید از قبل ناراحت باشه 

یکم به اون شخص فکر کنین تازه وارد یه خانواده جدید میشه و خیلی سرد باهاش رفتار میشه همه همه از روی حسادت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون استارتر برای خودش ناراحت بود از سرکوفت شوهرش میترسید برادرشوهرش میگف شغل ازاد داره پولم نداره دن ...

خب اینجا مشکل شوهرشه باید رو شوهرش کار کنه تاپیکم که قفل کرده نمیشه چیزی بگی

کلا مردم می بینن درونشون رو نمی تونن تغییر بدن دنبال تغییر شرایط بیرونی ان

عزیزم اون استاتر با جاری نیومده که دشمنی نداره،من بهش حق میدم ،این وسط بخاطر ضعف فرهنگی شوهر و خانواده شوهرش ،باید حرف بشنوه و  ناراحتش میکنن ،اونا رو که نمیشه تغییر داد، خب خیلی طبیعیه دلش نخاد این وصلت سر بگیره ،هرچند استاتر باید آنقدر اعتماد بنفس رو ببره بالا که اصلا براش مهم نباشه

اون استارتر برای خودش ناراحت بود از سرکوفت شوهرش میترسید برادرشوهرش میگف شغل ازاد داره پولم نداره دن ...

چقد پزشک خنگی اگه زن اون بشه 

آخرین پروانه ات هم در قلبم مرد تو آزادی 🖤🦋

خب شاید ایشون از جانب همسرش یا خانواده همسرش اذیت شده

من جاری بزرگترم یکی از جراحان خوش نام تخصص زنان هستن. همگی براشون احترام قائل هستیم و شرایطشون رو هم درک می کنیم وقتی مجبور باشن وسط مهمونی با یه خداحافظی سرسری خودشون رو به بیمارستان برسونن ( شب تولد پسرشون دقیقا این اتفاق افتاد و هیچ کس هم دلخور نشد و همه کمک کردیم که جشن به هم نخوره)

ولی نه همسر من و جاری دیگه و نه خانواده همسرم و نه حتی خود جاری اهل رفتار و مقایسه نامعقول نیستن. چون هر کدام در زمینه کاری خودمون موفق هستیم و همه به انتخاب همدیگه احترام میذاریم. قطعا اگر با مقایسه یا هر نوع رفتار ناپسند دیگه روبرو می شدیم حداقل من یکی آدم کنار اومدن نیستم  

چقد حسود زیاده. 

البته من پرستارم، پزشک نیستم که بیام اینجا از خودم تعریف کنم. کاری هم به سختی رشته و کشیک و... ندارم. خوده رشته، رشته ای هست که وجهه اجتماعی خیلی خوبی داره، طرف صلاحیت داره درباره سلامت یه آدم تشخیص بذاره. خب این کمه؟ 

چقد پزشک خنگی اگه زن اون بشه

اره بخدا من که اطرافم عمچین چیزی ندیدم یه خانم دکتری بود میخواس با یه مهندس ازدواج کنه خونوادش قشقرق راه انداخته یودن نمیدادن فک‌نکنم دختره قبول کنه چون پسره پولدارم نیس