2777
2789

علاوه بر اون بیمار قلبی داشته باشین و همسایه بی درکتون با قلدری بگه میخوایم راهرو رو رنگ بزنیم تمام بوی رنگم بیاد خونتون چون که راه در روی دیگه ای نداره چیکار میکنین توی این شرایط؟

واکنش شما چیه؟

هیچی مجبوری چند روز میرم خونه کسی 

نمیشه که دعوا کرد بلاخره خونه اون طرفم هست 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسایتون بی فکر نیست

رنگ زدن ساختمون یه چیز عادیه که اتفاقا باعث بهتر شدنش میشه

نمیشه بگم چون من حساسیت دارم رنگ نزن

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

همسایتون بی فکر نیسترنگ زدن ساختمون یه چیز عادیه که اتفاقا باعث بهتر شدنش میشهنمیشه بگم چون من حساسی ...

تازگی زدن اصلا نیاز نداره 

خب اگه بی فکر نیست چرا با قلدری و تهدید زنگ زده اعصاب مادر مریضم رو خرد کرده؟

بی فکر همچین آدمیه و بس 

میتونست محترمانه بگه

خب حالا ما چیکار کنیم؟

من دارم میپرسم تو این شرایط چیکار باید بکنیم؟!

همسایتون بی فکر نیسترنگ زدن ساختمون یه چیز عادیه که اتفاقا باعث بهتر شدنش میشهنمیشه بگم چون من حساسی ...

ولی همین خانم بخاطر بوی وایتکس که تو دستشویی یکی از همسایه ها زده بودن دنیا رو بهم ریخت

الان صد درجه برگشته

تا وقتی ک رنگ میزنن بیرون نرو درزهای در هم بگیر بو نپیچه تو خونه

بخدا درزگیرم زدیم فایده نداره چون که هیچ راه در روی دیگه ای نداره از خونه ما باید بره بیرون

چی بگم والا هم شما حق دارید هم همسایتون

آخه بد بختی اینه که میخوان توی زمستون بزنن 

خب آخه این تابستون رو ازتون گرفته بودن مگه

زمستون چطوری خشک بشه؟!

بعد من میگم بی فکر کاربران میگن نه خانم با فکره

بخدا درزگیرم زدیم فایده نداره چون که هیچ راه در روی دیگه ای نداره از خونه ما باید بره بیرون

دیگه مجبوری به تحمل ، نمیشه کاریش کرد ، بگو یه روزه تمومش کنن

برو تو اتاقی ک بوش نمیاد 

آخه بد بختی اینه که میخوان توی زمستون بزنن خب آخه این تابستون رو ازتون گرفته بودن مگهزمستون چطوری خش ...

هیچکیو ندارید یکی دو روز برید خونشون

هوا اونقدرام سرد نشده عزیزم؟

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دیگه مجبوری به تحمل ، نمیشه کاریش کرد ، بگو یه روزه تمومش کننبرو تو اتاقی ک بوش نمیاد

چقدر ما کارای اینا رو تحمل کنیم

الان نمیخوان بزنن از الان گفتن تا زمستون 

خب آخه زمستون بیشتر طول میکشه خشک شه 

باید تابستون بزنن حداقل