2777
2789

امشب شام خونه مادر شوهرم بودیم عصری پدر شوهرم رفته کوچه پسرمم ده ماهشه بغل خواهر شوهرم بودم 

یه دفعه خواهر شوهرم رفت تو حیاط صدای روشن شدن موتور اومد  وقتی برگشت پسرم بغلش نبود 

به خواهر شوهرم گفتم پسرم کو گفت با بابام رفتن کوچه دور بزنن بیان گفتم خب با موتور رفتن صدای موتور  چرا کت بچم رو ندادی بپوشه سرما خورده بدتر میشه گفت نه بابا الان میاین پیاده رفتن صدای موتور همسایه هستش حتما (خواهر شوهرم میدونست پسرم با موتور رفته به من دروغ گفت )

منم انقدر فکرم موند پیش پسرم همش از پنجره ها نگاه میکردم شاید پسرم رو ببینم اما نبودن تو کوچه 

بعد یه ساعت پدر شوهرم اومد بچم رو برده بوده خونه مادرش (مامان بزرگ شوهرم) یه کلمه هم به من نگفتن بدون این که به من بگن بچم رو بردن بیرون احساس خر بودن بهم دست میده که یه کلمه به من هیچی نگفتن 

اختیار نوه شون در این حد دارن. خیلی سختگیر نباش. حساس نباش دوسش دارن.

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اختیار نوه شون در این حد دارن. خیلی سختگیر نباش. حساس نباش دوسش دارن.

می‌دونم می‌دونم ولی خب حداقل یه کلمه میگفتن بهم من کت تن بچه میکردم یدونه بچه ده ماهه🤦🤦با موتور هوا هم سرد بود 

اشکال نداره بابابزرگشه دیگه فکر کرده حالا بزرگترشه چی میشه بخاطر همچین چیزی فکرتو خراب نکن عمشم ترسیده بهت بگه با موتور رفتن ناراحت شی بخاطر همین نگفته والا میتونست هزارتا چیز دیگه بگه و ناراحتت کنه .

اشکال نداره ان شاالله که چیزی نمیشه و بدترم نمیشه.

می‌دونم می‌دونم ولی خب حداقل یه کلمه میگفتن بهم من کت تن بچه میکردم یدونه بچه ده ماهه🤦🤦با موتور هو ...

راس میگی حق داری از این لحاظ . ولی نمیشه چیزیم گفت. خودم تو این شرایط بودم هر حرفی بزنی ناراحت میشن

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

اشکال نداره بابابزرگشه دیگه فکر کرده حالا بزرگترشه چی میشه بخاطر همچین چیزی فکرتو خراب نکن عمشم ترسی ...

من‌خودمم خیلی وابسته پسرمم خیلی خیلی سخته برام 

وا چقد بیخودی حساسی

عاخه به نظرت پسرم کوچیک نیس واسه این که بدون من جایی بره؟ عامه بچه ده ماه چی می‌فهمه 

تازه میتونستن یه کلمه به من بگن نه این که پنهون کنن

عاخه به نظرت پسرم کوچیک نیس واسه این که بدون من جایی بره؟ عامه بچه ده ماه چی می‌فهمه تازه میتونستن ی ...

عزیزم نبردن ک 1 سال از تو جداش کنن 

قوفش 1 ساعت بوده دیگه 

خواهشن انقدر بچه رو وابسته نکنین خودش آسیب میبینه بزارین 

کاربری سوم رستا کوچولوام🙂اینجام تا واقعیت هارو بگم ،اسم کاربریم هم واسه همینه 🤪

من‌خودمم خیلی وابسته پسرمم خیلی خیلی سخته برام

بله مادر قطعا هم نگران میشه هم اذیت میشه ولی نهایتش یه سرماخوردگیه دیگه عیبی نداره دنیا رو سخت نگیر اونا هم قطعا بهش محبت دارن و دوستش دارن که میبرنش با خودشون.

شما یه لحظه خودتو بزار جای بابابزرگش دلت نمیخواد نوه ای که از خونته و دوستش داری ببریش بیرونو باهاش بازی کنی؟حالا اونا تجربه ی شما رو ندارن و به سرما فکر نکردن همین.والا اونا هم دوست ندارن بچشون ،عزیز دلشون مریض بشه