2777
2789

امشب اومده بود کمکم برای چیدن وسایل( تازه میخوام خونمو بچینم عروسم) 

شوهرم گفتکه برای امشب بسه فردا میایم دوباره بقیشو انجام میدیم خواهرشم گفت باشه اوکیم . شوهرم گفتکه اصلا فردا ناهار درست کن میایم اینجا میخوریم با اینکه میدونه ما هنوز سرخونه زندگیمون نرفتیم من اینجا با بابام دست تنهام هرروز هرروز نمیتونم غذا درست کنم دوروزه پشت هم درست کردم کلا خونوادشو میبینه شیر میشه منم گفتم فردا دوباره غذا درست کنم یعنی گفت اره دیگه میایم وسایلو هم میچینیم خواهرشم گفت اره میایم الان من از این زورم گرفته ک چرا سرخود همچین حرفی زد اخه کل خونه زندگی من بهم ریختس کار اضافی نمیتونم بکنم میخوام فردا غذا از رستوران بخرم با کارت خودش که بفهمه دنیا دست کیه   چکار‌کنم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آفرین از اول محکم باش با خوشرویی ومحبت خیلی زیاد اینکار رو بکن وشدیدا مراقب باش بهانه برای دعوا درست نکنه😅

چه دعای قشنگیه : خدایا سرنوشتمو انقدر قشنگ بنویس که مادرم از تهِ دل بخنده .. ️

تا یک ساعت قبل اومدن خواهرش هیچی نگو

بعدش بهش بگو از بیرون غذا بخر سرم شلوغ بود وقت نکردم

اون لحظه دم آخری قطعا مجبور میشه غذا بگیره

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

بهش از همین الان یاد بده با هم مشورت کنین حالا کاریه که شده ولی بهش به مهربونی بگو بیا از این به بعد خواستیم کسیو دعوت کنیم یا کاری کنیم با هم مشورت کنیم منم خسته میشم ...

بهش اینو یاد بده که باهات واسه هر چیز کوچیکی مشورت کنه 

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

سر تاریخ عروسی هم‌ما مکافات داشتیم الان خواهرش گفتکه چرا گذاشتین یک شنبه بزارین پنجشنبه که مردم بچه مدرسه ای دارن اذیت نشن منم گفتم نمیشه شوهرم گفت خوب میگه ها برو ب مامانت بگو

یا اینکه فردا غذا درست کنم ولی بهش بگم کارش اشتباه بوده

نهههههههه اصلا با عمل نشون بده عزیزم اتفاقا خیلی عادی برخورد کن بزار بعد ازدواج هم اگه خواست بدون مشورت ودر نظر گرفتن شرایط مهمون دعوت کنه فقط زحمت برای شما نیست برعکس جیب خودش به خطر می افته☺️

چه دعای قشنگیه : خدایا سرنوشتمو انقدر قشنگ بنویس که مادرم از تهِ دل بخنده .. ️
سر تاریخ عروسی هم‌ما مکافات داشتیم الان خواهرش گفتکه چرا گذاشتین یک شنبه بزارین پنجشنبه که مردم بچه ...

خداییش این راست میگه عروسی وسط هفته توی مدارس خیلییی بده

اگه دلیل خاصی نداره نباید بزارید

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

بهترین کار همینه

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖