2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشامپو که شستی سرت و با شامپو ضد شپش منظورمه ابکشی کردی  شونه ای که داخل خود جعبه اش هست و بردار یکم به موهات نرم کننده لطیفه بزن 

به ریشه نزنیااا

بعد با شونه شونه کن تخماش در میاد

بعد اومدی بیرون بزار موهات خشک بشه

یه پارچع یا چادر پهن کن

بشین با اتو مو قشنگگگگ دسته های کوچیک موهات و اتو کن بزار تخماش بسوزن هرچی مونده

انشالله از بین میرن

درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....

فقط سس مایونز پارسال دختر من از مدرسع گرفت ۷ ماه درگیر بودیم هیچ جوره نابود نمیشد تا سس مایونز زدم به تمااام موهامون با پلاستیک بستم ۲۰ دقه بعد شستم دیگه هیچ شپشی ندیدم شکر خدا

یه چیزی میگم اویزه گوشت کن زمین خدا بدجوری گرده