2777
2789
عنوان

جواب مادرشوهرچی بدم

244 بازدید | 25 پست

مادرشوهرم همش عادت داره از عروسای دیگران جلوی من تعریف کنه. چند وقت پیش عروسی جاریم بود ارایشگاه بودم اینقد خوشگل شده بودم همه تعریف میکردن ولی اون هیچی نگفت

امروزم همش تعریف عروس دوستشو ک تو مراسم بودو میکرد.

چکار کنم حرصم گرفته خوابم نمیبره

ب نظرتون هدفش ازین کارا چیه؟

چی جوابشو بدم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم همیشه تو هر بحثی همراه شو تعریف کسی رو کرد شماهم بزار چهارتا روش بگو وای آخرش رو جوری که خودت دوست داری تموم کن مثلاً اگه به من بگن میگه آره تایید میکنم ولی آخرش میگم حالا که این قدر خوبه مادرشوهرش چه طوریه قدرش رو می‌دونه ؟ 

چه دعای قشنگیه : خدایا سرنوشتمو انقدر قشنگ بنویس که مادرم از تهِ دل بخنده .. ️
تو هم از مادرشوهر های دوست و همکارانت بگو

مادرشوهر دوستم اینبد با سیاسته از عروسش سرچیز الکی تعریف میکنه و قربون صدقشون میره

همه ام باهاش خوبن و رفت و امد دارن

هدفش کرم ریزیه و دست خودش نیست عقده درونیشه . شمام مثل خودش باش بگو دوستم خیلی از مادرشوهرش تعریف میکنه به خاطر فلان ویژگیش

من با این تاپیک به قانون جذب ایمان آوردم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3002093/%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%B1%D9%85%D9%88%D8%B2-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86-%D8%AC%D8%B0%D8%A8?page=4
اخه واقعا تعریفیم نبودا نمیدونم ندفش چیه

میدونم تعریفی نیست ولی شما باید اب و تاب بهش بدی

بهش میگن روانشناسی معکوس

اتفاقا هدف داره، یه نقطه ضعف ازت گرفته تو دستش هی فشار میده تا لجتو دربیاره

عزیزم همیشه تو هر بحثی همراه شو تعریف کسی رو کرد شماهم بزار چهارتا روش بگو وای آخرش رو جوری که خودت ...

اصلا عروس دوستش ب چش من تعریفی نبود

منم هیچی نگفتم اون لحظه 

اینکه همش فقطم عروسای مردمو مثال میزنه بدم میاد

انگار داره میزنه تو سرت

ک مثلا از تو بهترن

میدونم تعریفی نیست ولی شما باید اب و تاب بهش بدیبهش میگن روانشناسی معکوساتفاقا هدف داره، یه نقطه ضعف ...

اگه اینطوریه چ بدجنسه

راستش من اصلا نمیتونم چیزی ک از درون خوشم نیومده برعکسش تعریف و تمجید کنم

اصلا منم اون لحظه لال شده بود

اون فقط میگفت...