2777
2789
عنوان

جواب مادرشوهرچی بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 25 پست
اگه اینطوریه چ بدجنسهراستش من اصلا نمیتونم چیزی ک از درون خوشم نیومده برعکسش تعریف و تمجید کنماصلا م ...

ببین وقتی یه نفر به فرض در داستان شما بدجنسه خب، شما دو راه بیشتر ندارید تا به ارامش برسید! 

یا کلا از اون ادم فاصله بگیرید و قطع ارتباط کنید

یا اگر باهاش هستید باید شبیه خودش باهاش رفتار کنید

چون اون عادت کرده، شما نمیتونید تغییرش بدید که

پس باید خودتو تغییر بدی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا عروس دوستش ب چش من تعریفی نبودمنم هیچی نگفتم اون لحظه اینکه همش فقطم عروسای مردمو مثال میزنه بد ...

ببین زنها حس ششم قوی دارن و احساس میکنم حساسیت شما رو متوجه شده و داره با همون اذیتت می‌کنه شما هم بعداً از مادرشوهر و دامادهای دختر خاله ودخترمو و...‌. بگو شاید فرجی شد متوجه اشتباهش عمد وغیره عمدش شد 😊

چه دعای قشنگیه : خدایا سرنوشتمو انقدر قشنگ بنویس که مادرم از تهِ دل بخنده .. ️
ببین وقتی یه نفر به فرض در داستان شما بدجنسه خب، شما دو راه بیشتر ندارید تا به ارامش برسید! یا کلا ا ...

فاصله ک نمیشه گرفت بخاطر شوهرم

ولی منم میخوام از مادرشوهرای بقیه تعریف کنم یکم حالش جا بیاد خخخ

بگم چقد مادرشوهر فلانی با سیاسته

غیر مستقیم میزنم تو روش

فاصله ک نمیشه گرفت بخاطر شوهرمولی منم میخوام از مادرشوهرای بقیه تعریف کنم یکم حالش جا بیاد خخخبگم چق ...

میدونم

نه اینکارو نکنیا بدتر خودتو ضایع میکنی

این یعنی اینکه انقدر روم تاثیر داشتی دارم واکنش نشون میدم.

این همه روضه خوندم پس... هیچی به هیچی

ببین زنها حس ششم قوی دارن و احساس میکنم حساسیت شما رو متوجه شده و داره با همون اذیتت می‌کنه شما هم ب ...

اره دقیقا چند وقت پیشا از عروس فامیلشون تعزیف کرد 

ک چقد فلانی شانس داشت همچین زنی نصیبش شد

من یجورای بهم برخورد حس کردم بهم تیکه انداخت

حالا همون دختره پدر کل فامیل در اورده 

میدونمنه اینکارو نکنیا بدتر خودتو ضایع میکنیاین یعنی اینکه انقدر روم تاثیر داشتی دارم واکنش نشون مید ...

اینطوری شاید ب خودش بیاد از مادرشوهرای بقیه یاد بگیره یکم

اره دقیقا چند وقت پیشا از عروس فامیلشون تعزیف کرد ک چقد فلانی شانس داشت همچین زنی نصیبش شدمن یجورای ...

ببین عزیزم یه چیزی بگم که برای همه چی همه حرف ها و کارها با تمرین عملی کن سخته ولی اگه بخوای کم‌کم یاد میگیری وعادت می‌کنی مغزت رو برای چیزهای چرت و پرت مشغول نکن چون خدایی نکرده کمال هم نشین با اون به شما هم اثر می‌کنه فقط رد شو کل دنیا مگه چقدر ارزش داره که بیشترش صرف این چنین چیزهایی بشه ؟ بی خیال اون میخواد آرامشت رو بگیره تو زرنگ باش نزار به هدفش برسه👍  

چه دعای قشنگیه : خدایا سرنوشتمو انقدر قشنگ بنویس که مادرم از تهِ دل بخنده .. ️
تا بزک نمیر بهار بیاد بشین تا به خودش بیاداین ادم کاملا از رفتارش اگاههشما به خودت بیا

اخه منم باهاش همراهی کنم الکی از عروسای مردم تمجید کنم ک چی بشه؟

تازه باور میکنه و میره ب طرفم میگه عروسم خیلی ازت تعریف کرده اونام دیگه قر و غمزشون بیشتر میشه

ببین عزیزم یه چیزی بگم که برای همه چی همه حرف ها و کارها با تمرین عملی کن سخته ولی اگه بخوای کم‌کم ی ...

میموام بی اهمیت باشن ولی عجیب از سرشبی رو مخمه این قضیه

هرکار میکنم خوابم نمیبره