2777
2789
عنوان

خدا منو بدبخت ترین موجود افریده

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 35 پست
بین منم مثل توعم ولی سبزه نیستم منم لاغرم ولی من با اندام کنار اومدم و نمیخوام تغییرش بدم سعی کن خود ...

اخه میگم چرا وقتی از یه پدرو مادریم یکی اینقدر خوب یکی اینقدر زشت خدایااااااا دقدقه های من برا اون یه چیز عادیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان چشان گریونه و دارم گریه میکنم نمیدونم چند سالته چکاره‌ای هیچ وقت واسه ظاهرت غصه نخور مشکلاتم حل میشه، ب خواهرتم حسودی نکن اگر سالمی خدا رو شکر کن اگر خانواده‌ت کنارتن خداروشکر کن. قدر لحظهات رو بدون کنار عزیزات 

باور کن اینا چیزی نیست بخوای بخاطرشون ناراحت باشی

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

عزیزم خواهر داشتن یه نعمته قدر شو بدون مطمئنم اینجوری که خودت میگی بد نیستی خیلی هم خوشکلی یه صلوات بفرست برا خواهرت آرزوی خوشبختی و عاقبت به خیر بودن کن از ته دل و دوسش داشته باش اینجوری برکت خیر و خوشی وارد زندگیت میشه و به خاطر حرف امشبت پشیمون

انقدر علم پیشرفت کرده که واقعا مسخره است میگی کاری نمیتونی بکنی 😂😂😂😂

والاهمینوبگو یکی رومیشناسم35سالشه پارسال دیدمش انگار50سالش بوددیروزدیدمش نشناختمش  شده بودمثل18ساله ها

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
مشکلت خواهرت نیس. مشکلت حتی خودتم نیست. مشکلت فقط همون جمله آخره. دلت میخواد یه نفر خاصی که دوسش ...

نه بخدا قبلش هم این بود ولی بعد یه مدت بد تر شد شروع به مقایسه کردم گفتم شاید زشتم کسی دوستم نداره 

عزیزم خواهر داشتن یه نعمته قدر شو بدون مطمئنم اینجوری که خودت میگی بد نیستی خیلی هم خوشکلی یه صلوات ...

هی میره میاد میگه من سفیدم من از تو کوچیکم ولی پرترم بازم دوسش داشته باشم؟