نازدونه۸۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 1261 عنوان لطفا باسوادا و بچه های علوم پزشکی بیاین 88 بازدید | 5 پست از علوم ازمایشگاه به تغذیه تغییر رشته دادم هم بخاطر علاقه هم بخاطر شرایط تغذیه که بنظرم بهتر بود نظر شما چیه کدوم بهتره؟ دست از آرزوهات نکش خدا هم هوامون رو داره 1403/07/24 | 23:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahizz عضویت: 1403/07/13 تعداد پست: 235 به نظرم حالا که تصمیمت رو گرفتی بهتره نظر دیگران رو نپرسیچون علایق و سلیقه و استعداد ها کاملا با هم متفاوته اینطوری فقط خودت رو سردرگم میکنیامیدوارم توی هر رشته ای که دوست داری موفق بشی:) ماهی او :) ... دلتنگ او ...
نازدونه۸۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 1261 به نظرم حالا که تصمیمت رو گرفتی بهتره نظر دیگران رو نپرسیچون علایق و سلیقه و استعداد ها کاملا با هم ... درسته ممنونم ولی خب در کل دوست داشتم بدونم نظر بقیه در مورد رشته جدیدم چیه دست از آرزوهات نکش خدا هم هوامون رو داره
mieleedolcee عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 1121 سلام عزیزم هر کدوم که بری خوبه ؛ هر کدوم خودت دوست داشتی و صلاح دیدیفقط نکته ی مهم اینه که واسش تلاش کنی و مهارت پیدا کنی ؛ اینطوری تو هر رشته ای باشی بهترینی❤️ 🪷Passo per passo verso il sogno🪷
نازدونه۸۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 1261 سلام عزیزم هر کدوم که بری خوبه ؛ هر کدوم خودت دوست داشتی و صلاح دیدیفقط نکته ی مهم اینه که واسش تلاش ... سلام درسته گلم ممنون حالا نظر شخصی و اطلاعات شما در مورد این رشته ها جیه دست از آرزوهات نکش خدا هم هوامون رو داره
mieleedolcee عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 1121 سلام درسته گلم ممنون حالا نظر شخصی و اطلاعات شما در مورد این رشته ها جیه راستش من اگه خودم بودم بنا به علاقه م علوم آزمایشگاهی میرفتمولی بازم میگم ؛ شما اگه از چیزی که انتخاب کردی مطمئنی زیاد نظر بقیه واست مهم نباشه ؛ بالاخره آینده ی شماست 🪷Passo per passo verso il sogno🪷