2777
2789
عنوان

وام ازدواج بانک مهر

1065 بازدید | 10 پست

سلام دوستان

راجب وام ازدواج بانک مهر اطلاعاتی دارین؟

شرایط ضامن چطوره؟

بانک ملت خیلی سخت گیزی کرد میخام عوضش کنم

برای هم خوب بخواهیم،همین کار کوچیک از یاد رفته...♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ بانکی راحت وام ازدواجو نمیدنپدرشوهر خودم بهشون رشوه میداد تا واممونو دادن بالاخره😑

دقیقا

همه ی اشناهامون با پارتی و رشوه گرفتن

شما کدوم بانک بودین؟

داشتم تاپیکاتو می‌خوندم آخر با همون دوست پسرت ازدواج کردی یا بخاطر مامانش جدا شدی ؟؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

داشتم تاپیکاتو می‌خوندم آخر با همون دوست پسرت ازدواج کردی یا بخاطر مامانش جدا شدی ؟؟

سلام عزیزم

باهمون اقا ازدواج کردم بعد از هفت سال🥲

اردیبهشت عقد کردیم

سلام عزیزمباهمون اقا ازدواج کردم بعد از هفت سال🥲اردیبهشت عقد کردیم

اخی خوشبخت بشی گلم 💗

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️