maryy73 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 792 عنوان لطفا تجربه دارید یا اطلاعات کمک کنید 44 بازدید | 4 پست سلام من نزدیک ۴ماه دماغم عمل کردم نوکش کجه دکترم دید گفت ورم خوب میشه ماساژ بده صاف بشه ولی من چشمم آب نمیخوره صاف بشه فکر میکنم دکتر آز سرش داره بازم میکنه منو خواهرم تو یک روز عمل کردیم برای اونم نوک دماغش کج شده بنظرتون صاف میشه ورمش بخوابه یا نه بزرگ شد اون دختری که از تاریکی میترسید 1403/07/24 | 23:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mina_bnd عضویت: 1396/10/21 تعداد پست: 261 سلام خوبی منم مثل شماباپاک فطرت عمل کردم کجی بینیتون خوب شدالان راضی هستی ازعملت واینکه واست غضروف مصنوعی هم گذاشت لطفاجواب بده
maryy73 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 792 سلام خوبی منم مثل شماباپاک فطرت عمل کردم کجی بینیتون خوب شدالان راضی هستی ازعملت واینکه واست غضروف م ... سلام عزیزم نه بینی من خودش غضروفی بود نه کجی رو دارم برای خواهرمم مثه من پیش دکتر پاک فطرت عمل کرده کجه بزرگ شد اون دختری که از تاریکی میترسید
mina_bnd عضویت: 1396/10/21 تعداد پست: 261 سلام عزیزم نه بینی من خودش غضروفی بود نه کجی رو دارم برای خواهرمم مثه من پیش دکتر پاک فطرت عمل کرده ... پاک فطرت فقط تبلیغه من هرکسی دیدم باهاش عمل کرده مشکل داره همچنین خودم
maryy73 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 792 پاک فطرت فقط تبلیغه من هرکسی دیدم باهاش عمل کرده مشکل داره همچنین خودم اره همه میگن خوب شده دماغم ولی خودم راضی نیستم بزرگ شد اون دختری که از تاریکی میترسید