2777
2789
عنوان

به خاطر خندیدن شوهرم باهاش سنگین شدم😒

| مشاهده متن کامل بحث + 971 بازدید | 39 پست
خب الان کجاش ناراحتی داشت روز خودتو. شوهرتو تلخ کردی؟ اخماتونو بزارین برا موقعیت های جدی تر عادیش ...

چون اونجا یکم وابساد منو نگاه کرد ، از پیرمرد گفت واقعا راست میگی حاج اقا ؟ واسه زن اول مزه نمیده خرج کنی ؟ 😒 اونم با یه صدای خیلی با نمک میگفت : نبخدا ، دوم مزه میده

اینم ول میکرد هی ازش چرت و پرت میپرسید و میخندید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هروقت میبینمت یاد اوت تاپیکت میفتم وای تا دوسه رومیخندیدم 😂

همون شد دیگه کوبیده درست نکردم 😐

الانم داره صدای پیر مرده رو در میاره ، با لحن همون میگه نابخدا ، میزه نمیده ، دوم میزه میده 🤦‍♀️🤦‍♀️

شب یکم فلفل میریزم دهنش ، مزش بیشتر بشه 😒😒

گناه داره اذیتش نکن ببین چه قشنگ داره برات دلبری میکنه، راستش یکوقتهایی شوهرم یه کاری انجام بده ک من دوست ندارم از این حرفها میزنه منم خنده م میگیره و چیزی نمیگم، ببخشش گناه داره

خدای مهربانم به عدد آنچه آفریدی و بهش علم داری شکر 
همون شد دیگه کوبیده درست نکردم 😐الانم داره صدای پیر مرده رو در میاره ، با لحن همون میگه نابخدا ، می ...

وای خدا😂😂😂😂😂😂😂اسی

ناراحت نشو بامزست کاراش معلوم

داره شوخی میکنه

گناه داره اذیتش نکن ببین چه قشنگ داره برات دلبری میکنه، راستش یکوقتهایی شوهرم یه کاری انجام بده ک من ...

ولی الان بهترین دلبریش این بود که دهنش رو ببنده نه هی صدای اون پیرمرده رو در بیاره بگه‌ میزه نمیده 

ن عریزم حرص نخور طبق تاپیکایقبلت همسرت شوخ طبع

نعمته به خدا 😍

آقایون متاهل، لطفا به جای درخواست دوستی به زنای مردم، برید با زن معصوم خودتون که صبح تا شب درگیر بچه داری و خانه داریه دوست شید و محبت کنید، حق داره به گردنتون و در برابرش مسئولید.                                       

چون اونجا یکم وابساد منو نگاه کرد ، از پیرمرد گفت واقعا راست میگی حاج اقا ؟ واسه زن اول مزه نمیده خر ...

شوهرت شوخ طبعه  ذاتش اینجوریه میدونی ک منظوری نداره میخواد سر ب سرت بذاره اخمم میکنی فوقش دو ساعت دیگه کشش نده اون ک حرفاش شوخیه واقعی نیست 

من شوهرم گاهی ب شوخی میگه ی زن دیگه بگیرم کلی شوخی میکنم باهاش اخرشم میگم جرات داشتی حتما بگیر ببین چ بلایی سرت میاد دیگه قهر نمیکنم  هرچی حساسیت بیشتر نشون بدی بیشتر رو مخت میرن 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
شوهرت شوخ طبعه ذاتش اینجوریه میدونی ک منظوری نداره میخواد سر ب سرت بذاره اخمم میکنی فوقش دو ساعت دی ...

روش نمیشه ، ولی اگر واقعا مستقیم بگه یه بلایی سرش میارم خودش کیف کنه 😐