2777
2789
از تاپیک میشناسیم من فکر کردم جای دیگه دیدی منو

خب دیدمت دیگه 

خانواده ات رو میشناسم 

تو هم منو میشناسی ببینی 😁

خدایا، من یقین دارم که هستی ❤️🤍🌱️                                                 

فداتشم 😘😘اویز بخر خوشگه یا مرواریدی بلند. صورتت کشیده است اویز بت میاد عشقم

نشی عزیزم💜💜💜

عه مرواریدیا رو خیلی دوست دارم فکر کردم شاید بهم نیاد 

مرسیی عزیزمم🥰🥰💜💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دیدمت دیگه خانواده ات رو میشناسم تو هم منو میشناسی ببینی 😁

آخه عکس خانوادمو نذاشتم از کجا میشناسیشون به جز تاپیک کجا منو‌دیدی بهم بوگو تولوخدا😂

آخه عکس خانوادمو نذاشتم از کجا میشناسیشون به جز تاپیک کجا منو‌دیدی بهم بوگو تولوخدا😂

بابا میشناسمت 

یه جورایی فامیلیم 

اخه چه جوری فامیلیم اسممو نمیدونستی

اسمت فامیلیت همه چی تو می‌دونم 

حالا مگه چی شده عزیزم 

خب آشنا در اومدیم دیگه

داره اذیتت میکنه باور نکن

راست میگی عزیزم؟🥺اصلا توضیح نمیده میگه اسمت محدثه است ؟ بعد میگه فامیلیم یه جورایی میشناسمت میگم از کجا میگه تاپیک عکس بعد خونوادتو میشناسم آخه اگه قرار نیست چیزی بگی چرا گفتی میشناسی بعد اسممو‌ هم نمیدونست😔 منم باور کردم 

نصفه عمر شدم آخه تپش قلب گرفتم خواهر🥺🥺

اسمت فامیلیت همه چی تو می‌دونم حالا مگه چی شده عزیزم خب آشنا در اومدیم دیگه

آخه نمیدونستی که اسمم محدثه است از خودم پرسیدی

خب فامیلم چیه اگه میدونی یا چند تا خواهر برادر دارم؟

آخه نمیدونستی که اسمم محدثه است از خودم پرسیدیخب فامیلم چیه اگه میدونی یا چند تا خواهر برادر دارم؟

اول فامیلیت م داره

دختر آخر خانواده ای درسته؟؟ 

اگه نه که اشتباه گرفتم