2777
2789
عنوان

همسایه ی بی دل و بی رحم

575 بازدید | 33 پست

بیاین بگید چیکار کنم چه رفتاری داشته باشم

ما ی بچه گربه تو حیاط مون بود که مادرش اینجا زایمان کرد و مادرشو همسایه ها حواسشون نبود له کردن و مادرشون مرد و موند دو تا بچه گربه

که اونم بازم رفته بود تو چرخ لاستیک اونم له کردن یکیشو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از گربه ها تنها مونده بود و روز ب رو لاغر تر میشد

من از اونایی نیستم که حیون بیارم خانه چه پرنده چه خرگوش کلا چندشم میشه

ولی خیلی دلم به حالش سوخت تنها بود و هر روز که میرفتم پایین بهش شیر و همبرگر غذای گربه و تن ماهی میدادم 

یکی از گربه ها تنها مونده بود و روز ب رو لاغر تر میشدمن از اونایی نیستم که حیون بیارم خانه چه پرنده ...

وایی طبیعیه که چشمام پر از اشک شد  چقدر حس بدی داره طفلک بچه

تو جرم واضحِ‌شانی، چقدر از تو نگفتند که روی قاتلت انگشت اتهام نباشد (محسن‌ابن‌علی🖤) نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

تقریبا یه دوماهی هر روز واسشون غذا می‌بردم روزی دو سه وعده و خیلی دوسم داشت جوری که وقتی همسایه های دیگه میرفتن پیشش فرار میکرد ولی همیشه خودش میومد سمتم و اصرار داشت نازش کنم امروز که بیرون بودم اومدم خونه دیدم صدای ناله ی گربه میاد گشتم گشتم دیدم 

خونه بغلی که زمین خالیه هنوز نساختن تو گونیه

بگردم برا اون که مونده شرایطشو داری نگه داری خودت؟؟؟

اکه نه بزنش دیوار براش سرپرست براش پیدا میشه کدوم شهری؟

اگه شیرازی من میخامش

هرچند وقت یکبار چک کنید...شبیه اونی که ازش بدتون میاد نشده باشید....
تقریبا یه دوماهی هر روز واسشون غذا می‌بردم روزی دو سه وعده و خیلی دوسم داشت جوری که وقتی همسایه های ...

وایی من تو این تاپیک چه غلطی میکنم عزیزم😭

تو جرم واضحِ‌شانی، چقدر از تو نگفتند که روی قاتلت انگشت اتهام نباشد (محسن‌ابن‌علی🖤) نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

بگردم برا اون که مونده شرایطشو داری نگه داری خودت؟؟؟اکه نه بزنش دیوار براش سرپرست براش پیدا میشه کدو ...

نه من خانوادم نمیزارن 😔

دیگه دیر شد رفتم که از اون کیسه درش بیارم بسته بودن درشو

تا من باز کردم چون تو ۵ مشما اینا بود خفه شده بود انگار نمیدونم بی‌هوش بود نمیدونم چی فشارم افتاد خودم داشتم غش میکردم اومدم خونه چشام سیاهی میدید الانم 

رفتم دیدم اونجا نیست نمیدونم کجاست مرده زنده است

اخی گناه داره ولی عزیزم بیرون از واحدت تو ساختمون پارکینگ یا حیاط جز‌ مشاعات هست اوناهم حق دارن که نخوان یه گربه تو ساختمون باشه مخصوصا اینکه گربه کثیف کاری داره و اگه عادت کنه دیگه نمیره شما باید می اوردیش داخل خونت وگرنه  تو ساختمون همه حق اعتراض دارن

تهش اصلا هرچی میخواد با تو باشم طلبم من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم ...

نه من خانوادم نمیزارن 😔دیگه دیر شد رفتم که از اون کیسه درش بیارم بسته بودن درشوتا من باز کردم چون ت ...

وای نه نباید اینکارو میکردن میبردنش بیرون نه که خفش کنن 😔

تهش اصلا هرچی میخواد با تو باشم طلبم من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم ...

بعد که نگا کردم دیدم همسایه ی پس فطرت بی جدان خدا خیرش نده نه خودش و خانوادشون بهم گفت اینم

از عملیات پاگ سازی اینجا رو بهم ریخته بود فهمیدم خودش انداخته تو گونی اون همسایه ک اسمشو میزاریم خر

گفت این جا رو خراب کرده بود در حالی که گربه خیلی کوچیک بود و اصلا جایی نمی‌رفت فقط یه گوشه میخابید و میشست فقط وقتایی که من میرفتم پیشش میومد 

خیلی افسرده ام نمیدونم چیکا کنم