2777
2789
عنوان

همسایه ی بی دل و بی رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 33 پست
اخی گناه داره ولی عزیزم بیرون از واحدت تو ساختمون پارکینگ یا حیاط جز‌ مشاعات هست اوناهم حق دارن که ن ...

اخه اصلا کثیف کاری نداشت یه جای کوچیک براش گذاشته بودم از ۲۴ ساعت ۲۰ ساعتش اونجا بود

هر وقت من میرفتم میومد بیرون 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه اصلا کثیف کاری نداشت یه جای کوچیک براش گذاشته بودم از ۲۴ ساعت ۲۰ ساعتش اونجا بودهر وقت من میرفتم ...

عزیزم بالاخره بزرگ میشد بعد اهلی شده بود دیگه اونجا رو‌ ول‌نمیکرد قوانین ساختمون همینه ما همسایمون سگ داشت چون سروصدا میکرد با اینکه داخل خونه نگهش میداشت همه اعتراض کردن بهش مجبور شد سگشو‌ ببره

تهش اصلا هرچی میخواد با تو باشم طلبم من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم ...

اخه اصلا کثیف کاری نداشت یه جای کوچیک براش گذاشته بودم از ۲۴ ساعت ۲۰ ساعتش اونجا بودهر وقت من میرفتم ...

آخی بمیرم الهی .چه جوردلشون میادباحیوونی که زبون نداره حتی دعواکنه یاازخودش دفاع کنه اینجوری کنن .خیلی حالم بدشدبعضیاباحیوونادشمنن موندم چرا.واقعاچه جوردلشون میادبکشنش .بازبروپایین ببین هست یانیست ؟اگه بودمارودرجریان بزارنگرانش شدم😔آفرین به شماکه انسانی بهش غذامیدادی وحمایتش میکردی

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ
عزیزم بالاخره بزرگ میشد بعد اهلی شده بود دیگه اونجا رو‌ ول‌نمیکرد قوانین ساختمون همینه ما همسایمون س ...

خوب حتماخیلی کوچیک بوده نمیتونسته غذاگیربیاره میذاشتن بزرگ بشه بره اگه نمیرفت میبردن جای دیگه ولش میکردن .ولی انداختن توی گونی وخفه کردنش انسانی نیس وحشیانس

مطمئن باش آه اون حیوون بی زبون میگیرتش 

اینکه نخواستن تو حیاط ساختمون بمونه حق دارن ولی اینکه خفش کردن نه 💔 

چقد بی شعور بوده خب میبردن مینداختنش یه جایی دیگه نه اینکه بکشنش🤦😐💔

خوب حتماخیلی کوچیک بوده نمیتونسته غذاگیربیاره میذاشتن بزرگ بشه بره اگه نمیرفت میبردن جای دیگه ولش می ...

اره خدا ازشون نگذره 

تهش اصلا هرچی میخواد با تو باشم طلبم من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم ...

عزیزم بالاخره بزرگ میشد بعد اهلی شده بود دیگه اونجا رو‌ ول‌نمیکرد قوانین ساختمون همینه ما همسایمون س ...

درسته من موافقم اگ سر و صدا میکرد یا کثیف کاری یا هر چی اون موجود بدبخت اصلا هیچ کاری با کسی نداشت 

بچه بود تنها بدون شیر مونده بود حتی درست راه نمی‌رفت اولش خودم بزرگش کردم الانم بچه اس دو ماه و نیم ایناش میشد حق نداشتن بندازن ت گونی در گونی هم ببندن خدا بچه ی خودشو خفه کنه 

چون هیچ آزاری واس کسی نداشت 

اون جوری هم نیست که گربه ها همه ساختمون بگیرن چرخه  طبیعت کار خودش رو میکنه. نباید ما از بین ببریمشون 

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

دیگه اگه قرار بود که اون حیوون نباشه خدا هم خلقش نمی‌کرد 

وقتی خدا خواسته ماادما کی باشیم که با خود خواهی نخواهیم اوناباشن و بکشیمشون 

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

آخی بمیرم الهی .چه جوردلشون میادباحیوونی که زبون نداره حتی دعواکنه یاازخودش دفاع کنه اینجوری کنن .خی ...

رفتم گشتم نه کیسه بود نه خودش 

بخدا کا اونقد گریه کردم چون خیلی منو دوس داشت 

فک کنم تنها رفیقم بود چون وقتایی ک میرفتم پیشش بهش غذام نمیدادم باهام بازی می‌کرد سرشو می‌آورد ناز کنم

خیلی لهش وابسته شدم خودم کم بدبختی و مشکل داشتم اینم اضافه شد

رفتم گشتم نه کیسه بود نه خودش بخدا کا اونقد گریه کردم چون خیلی منو دوس داشت فک کنم تنها رفیقم بود چو ...

حق داری هم بهش وابسته شدی هم دلت بهش میسوخت .خیلی خیلی بده تامدتهابخوای بری بیرون قیافش میادجلوی چشمت واشک توچشمت جمع میشه .خدالعنتشون کنه فقط.مگه ازگونی درنیوردیش پس چی شدش نگرانش شدم بدبخت مادرم نداشته اینم ازالانش😭

خوب حتماخیلی کوچیک بوده نمیتونسته غذاگیربیاره میذاشتن بزرگ بشه بره اگه نمیرفت میبردن جای دیگه ولش می ...

اره از دیوار اینا نمیتونست بره بالا تازه بهش پله یاد داده بودم  صب رفته بودم براش غذا بگیرم 

من موندم با غذاش و خونه اش ک براش درست کردم 

تازه این ی گربه اس واقعا خدا کسیو با مرگ خانواده اش امتحان نکنه چون من ۱۰۰ درصد سکته میکنم میمیرم

دیگه اگه قرار بود که اون حیوون نباشه خدا هم خلقش نمی‌کرد وقتی خدا خواسته ماادما کی باشیم که با خود خ ...

همون همین آدما فاز روشنفکری در میارن میگن کروکودیل هه منقرض شدن آخه بگو بدبخت یه بچه گربه اینجوری کردی