2777
2789

تو سونو گرافی های دوران بارداری بازم تخمدان هاتون رو تنبل تخمدان نشون میداد یا مینوشت نمای تخمدان ها طبیعی؟من باردار بودم هفته پیش که بدبختانه سقط شد تو سونوم زده تخمدان ها نمای طبیعی یعنی دیگه تنبلی ندارم؟و اینکه ایا دچار سقط زودرس قبل تشکیل قلب شدید به نظرتون این اتفاق به تنبلی ربط داره؟

خدایا صدای منو بشنو منم بتونم مادر بشم بچم سالم دنیا بیاد😭💔نینی ۵هفته من آسمونی شد😭👼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سونو های بارداری دیگ تخمدان ها رو نمیزنه چجوری ان

ولی تنبلی چیزی نیست ک ب راحتی غیب بشه

فقط با اصلاح سبک زندگی کنترل میشه

در انتظار دیدن روی ماه دومین گل پسرمون هستیم🥰❤️👼

سونو های بارداری دیگ تخمدان ها رو نمیزنه چجوری انولی تنبلی چیزی نیست ک ب راحتی غیب بشهفقط با اصلاح س ...

اهان باشه مرسی از نظرت

خدایا صدای منو بشنو منم بتونم مادر بشم بچم سالم دنیا بیاد😭💔نینی ۵هفته من آسمونی شد😭👼
شما قلب بچت تشکیل نشده بود اون سونو رحم بود ک دادیسونو وصعیت بارداری تخمدانو نمیزنهقلب و مایع دور و ...

اره به مرحله قلب نرسیده بود تو ۵ هفته توقف رشد شده بود در حالی اگه میموند برام شنبه میشد ۸هفته

تخمدان هامو پایینش نوشته بود نمای طبیعی منم گفتم شاید تنبلیم برطرف شده