2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پسر من 15 سالشه جدیدا خیلی زود عصبانی میشه 😅😅😅بی ادب نیست فحش و حرف بد بهم نمیزنه ولی یهویی داد میزنه 

بعدشم خودش میاد دستمو می‌کشه بغلم می‌کنه 😢😢

از مامانای دوستاشم پرسیدم دقیقا همین حرفو میزنن میگن خیلی زود عصبانی میشن و بعضی وقتا حرف بدم میزنن

پسر من 15 سالشه جدیدا خیلی زود عصبانی میشه 😅😅😅بی ادب نیست فحش و حرف بد بهم نمیزنه ولی یهویی داد م ...

پسر منم اینجوری شده..امروز خیلی دلمو شکوند..خیلی😭😭😭😭😭خدای من شاهده ازهیچ چیزی براش کم نذاشتم .اینم فحش نمیده ولی حرفای خیلی تلخی بهم زدامروز.حال سکته دارم واقعاخیلی حالم بده😭😭😭😭😭😭😭😭

بعضیاازعقل فقط دندونشودارن

پسر من ۱۲ سالشه .بیش،فعاله. عصبی پرخاشگر. دارو برای اعصاب مصرف میکنه 

رفتار هیجانی داره 

من میزنه 

سرم داد میزنه 

نگین از تربیتته که نیست ز همون اول همین بود 

من و پدرش  با نهایت احترام با هم حرف می‌زنیم  و همسرم بسیار مودب هستن 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
تو سن بلوغه و کمی خشمگین و یاغی شده. بد حرف نمیزنه ولی حرفم زیاد گوش نمیده و کل کل میکنه با مادرش

پسر منم خیلی بدشده..خیلی.اصلانمیشه باهاش حرف زد😞

پسر من ۱۲ سالشه .بیش،فعاله. عصبی پرخاشگر. دارو برای اعصاب مصرف میکنه رفتار هیجانی داره من میزنه سرم ...

نه معلومه که نمیگم عزیزم..کاملا میفهممت.من ازهمه چی خودمو انداختم تمام وکمال دراختیارش بودم همیشه حواسم به همه چیزش بوده ولی انقدرحرفای تلخ بهم زدودادزدامروز که دارم سکته میکنم واقعا😭😭😭😭😭😭😭😭

پسر منم اینجوری شده..امروز خیلی دلمو شکوند..خیلی😭😭😭😭😭خدای من شاهده ازهیچ چیزی براش کم نذاشتم .ا ...

عزیزمممم الهیییی 😢😢😢می‌دونم حق داری واقعا آدم دلش می‌شکنه 

نگفت چرا اینطوری رفتار کرده ؟اصلا اصلا سربه سرش نذار 

یعنی انگار تو این سن مثل آتشفشان می مونن 

من یادمه سالهای قبل بهش میگفتم درستو بخون یا بیار ازت بپرسم فورا بلند میشد 

این چند مدت که مدرسه شروع شده اسم درس بیارم داد میزنه که خودم می‌دونم چیکار کنم گیر نده 😣😣😣

فعلا باهاش سرسنگین رفتار کن که بدونه چقد دلت شکسته 😢😢😢

عادیه. پسر سالم تو این سن همینه. اینجوری نبود باید ناراحت میشدی. صبور باش

هیچوقت باهاش بدنبودم همیشه هرچی خواسته فراهم بوده ولی امروزدادمیزنه میگه شمابرای من هیچ کاری نکردید چهارده ساله قورت دادم .احساس میکنم متنفره ازما😭😭😭😭😭😭

پسر من ۱۲ سالشه .بیش،فعاله. عصبی پرخاشگر. دارو برای اعصاب مصرف میکنه رفتار هیجانی داره من میزنه سرم ...

من تا الان هر چی مادر پدر مودب و خوش برخورد و با نظم و تحصیل کرده دیدم بچه شون بیش فعالی داشته.یکیش دایی خودم. پسرش ۱۵ سالشه و بیش فعالی داره. دخترش هم که ۱۳ سالشه و...

من از دیوانگان دیدم هزاران عاقل مُرده_من از عاقل ولی دیدم سری کامل عُقده 
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز