2777
2789

درستان من ٣٨پري ام ٣٠بي بي زدم منفي بود ٨روز از موعدم ميگذره همش لكه بيني دارم ٥روز يكم حالت پري دارم اونم ميادوميره از ديشب لكه هام بيشتر شده بنظرتون چرا اينجوري شدم خيلي ناراحتم من هميشه قبل پري لكه بيني داشتم ولي بدش پري ميومد

عزيزم منم صبح تاپيك زدم،دقيقا شرايطم مثل تو بود،من مطمئن بودم كه باردار نيسم يه شربت زعفرون خوردم فعاليتتم زياد كردم خداروشكر لك بينيم پريود شد

خدايا شكرت كه كارن و به من دادي

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه بار اینطوری شدم رفتم آزمایش وقتی مطمئن شدم منفیه و باردار نیستم رفتم دکتر گفت یه بسته قرص ضدب ...

من از وقتي اقدام كردم اينجوري شدم منم فردا ميخام برم دكتر ازمايش بدم بنظرتون علتش چيه

خب وقتی اقدام میکنی اینطوری میشه به خاطر تغییرات هورمونی پریود بهم میریزه فک نکنم مشکل خاصی باشه

يعني تا اين حد خيلي رو مخ اقا اصلا بچه نخاستم مث ادم پريود شم 

خب وقتی اقدام میکنی اینطوری میشه به خاطر تغییرات هورمونی پریود بهم میریزه فک نکنم مشکل خاصی باشه

منم اینجوریم 

خدایا به حق همین ماه عزیز خودت حاجتمو بده هرچی صلاحه برام همون رو بخواه🙏