2777
2789

خانوادها چرا اینطورین؟؟؟

وقتی میبینن رو یه چی حساسی و بخاطرش حالت بده چرا مراعات نمیکنن.

وقتی نمیتونین کمک کنین حالش بهتر بشه لطفا بدترش نکنید😪

من مامانمو دوست دارم. از دیروز ک از سفر برگشته خوشحالم ولز از همون موقع تا الان یه ضرب داره درباره فامیلاش حرف میزنه درباره چیزایی که واقعا حال منو بد میکنه و همیشه روش حساسم .از دیروز هزار بار بش گفتم نگو حالم بده. بس نمیکنه

امروز بعد کلی با اشتهای کور نشستم عصرونه بخورم همش داشت همون حرفارو میگفت و منم هز التماس میکردم ک نگه.تا دیگه بلند شدم رفتم تو اتاقم .بعد میگن قهر میکنه. یکی نیست بشون بگه شما ک نمیدونین من دارم جون میکنم یه ذره حالم بهتره شه .🥲🥲تا همین چند دیقه پیش خیلی خوشحال بودم. از حموم اومدم به خودم رسیدم  و اتاقمم مرتب بود ذهنم اروم بود. اومدن ریدن توش.دارم گریه میکنم😔😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلت شکسته ست

روحیه ت ضعیف شده

ناراحتی هایی داری

اونا هم تقصیر دارن بله

ولی شما فقط بشنو

فکرتو بزار جای دیگه 

انگار ن انگار

هر چی حساسیت نسون بدی، اثلا دنیا میریزه سرت

یه روز پاشو

بگو من رو هیچی حساس نیستم

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁

مامان منم دقیقاً همینه بارها بهش توضیح دادم که مثلاً روی فلان موضوع حساسم لطفاً جلوم نگو اصلا اهمیت نمیده و کار خودشو می‌کنه منم دیدم اینجوریه فاصله گرفتم ازش حالا هی میاد میگه تو چرا توی خودتی چرا با من صمیمی نیستی همه ی مامانا با دختراشون صمیمی هستن. قبول ندارم که خودش مقصره

دنیا منتظر کسی نمی‌مونه اهمیت نده صبور باش 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

وای خیلییی درکت میکنم

منم توی همین شرایطم و خانوادم باعث افسردگیم میشن گاهی وقتا با رفتاراشون

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 
اینا چقد شرایط منه:)

قربون دلت شم

یه دختر نوجوون بود

دیوونه شده بود یعنی ظرف میشکست ،چرا؟

چون رو صدای پدرش تو سرویس بهداشتی که با صدای بلند بینی ش رو تمیز میکرد، حساس شده بود

ب هر چیزی گیر میداد

گوش گیر دادم بهش

گفتم رها کن یه روز دیگه

شاید این تویی که قلبت شکننده شده ، نه رفتار دیگران

تویی ک از داخل ترک داری ، نه رفتار بقیه

و بخدا آروم شد ، خوب شد واقعا هااااا

هرچی رو مخ تونه و دارید اذیت میشید، شاید از اونکچیز نیست ک واقعا دارید اذیت میشید، شاید از دروت ترک خوردین، سکیتید، اون شکسته هاست ک داره داخلتونو میبره☹😪

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
مامانا از نسل قبلی هستن اینجور وسواسای فکری و اضطرابا رو درک نمیکنن من وسواس فکری دارم مامانم میگه د ...

به هر حال .

وقتی یکی دیگه از بچهاش بخاطر همین مسئله کلی حالش بد سد  .خود مامانم ۳ سال درگیرش بود کلی زحمت کشید پاش بردش دکتر بیمارستان و کلی خرجش کرد.

الان داره یجور رفتار میکنه ک همون بلا داره سر منم میاد.

سواد در این زمینه رو نداره ولی تجربه که داره.

قربون دلت شمیه دختر نوجوون بوددیوونه شده بود یعنی ظرف میشکست ،چرا؟چون رو صدای پدرش تو سرویس بهداشتی ...

دقیقا..من خودم شکسته شدم هرکسی یه چیزی میگه میزنم زیر گریه از کاه کوه میسازم واسه خودم ارامشی نمونده

همین.