2777
2789
عنوان

خودم بهش پیشنهاد بدم

82 بازدید | 13 پست

من چند سالیه که به پسر عموم علاقه دارم اما بخاطر اینکه چشم تو چشمیم و از جوابی که بهم میده ترس داشتم چیزی نگفتم 

این روزا دیگه همچین شرایطی برام سخت شده و نگرانم کسی بیاد تو زندگیش 

بنظرتون حسمو بهش بگم ؟ 

کاربری دست دو نفره همه تاپیکای قبل مربوط به مهسا هست اشتباه نشه 😁 سوختن تاوان زیادی گرم گرفتنه....-.... ولی هر جور حساب میکنم، قرار نبود تو این سن اینقدر بی ذوق و بی حوصله بشیم :))️ 
اره بگو بعد ابروت بره😐😑

خودمم بخاطر همین تا حالا چیزی نگفتم ولی دلمو چیکار کنم 🥲

کاربری دست دو نفره همه تاپیکای قبل مربوط به مهسا هست اشتباه نشه 😁 سوختن تاوان زیادی گرم گرفتنه....-.... ولی هر جور حساب میکنم، قرار نبود تو این سن اینقدر بی ذوق و بی حوصله بشیم :))️ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچ پالس مثبتی ازش دیدی نسبت به خودت؟ول کن توروخدا اگه بیشعور بازی دربیاره چی؟

چهار سال پیش اومد جلو با هم اوکی بشیم سنم کم بود گفتم نه 

از اون به بعد دیگه هیچ رفتاری ازش ندیدم 🫠

خودمم بخاطر همین تا حالا چیزی نگفتم ولی دلمو چیکار کنم 🥲

شرمنده دلت شو. هر چیزی که دل میگه رو نباید انجام داد

خصوصا این چیزا

اونم فامییییلللللل

مردم به غریبش‌ میگن تا سالها بابت شنیدن جواب منفیه حس بد میگیرن و میگن کاش نمیگفتن چه برسه این

اگه خودش بخوادت میاد دیگه

ممکنه بگی رد کنه ضایع و کنفت بشی

از همینش میترسم 😑

شرمنده دلت شو. هر چیزی که دل میگه رو نباید انجام دادخصوصا این چیزااونم فامییییللللللمردم به غریبش‌ م ...

حرفت درسته 🥲 ممنون عزیزم 

به نظرم برای رسیدن به عشقتون هر کاری لازمه انجام بدین که بعدا شرمنده دلتون نشید .البته شخصیت و ظرفیت طرف هم در نظر بگیرید.ابراز علاقه و عشق دختر و پسر نمیشناسه

https://abzarek.ir/service-p/msg/2157262

به نظرم برای رسیدن به عشقتون هر کاری لازمه انجام بدین که بعدا شرمنده دلتون نشید .البته شخصیت و ظرفیت ...

الان یکی بیاد به خودت پیشنهاد بده تصورت از دختره بد نمیشه؟

الان یکی بیاد به خودت پیشنهاد بده تصورت از دختره بد نمیشه؟

نه به هیچ وجه .اتفاقا خوشحال هم میشم.چون میبینم اون دختر خانوم  خیلی قوی هستش وحتی قدرت مواجه شدن با جواب منفی رو هم در خودش حس کرده .

نه به هیچ وجه .اتفاقا خوشحال هم میشم.چون میبینم اون دختر خانوم خیلی قوی هستش وحتی قدرت مواجه شدن با ...

در  کل من مخالفم این موضوع هستم که باید حتما جنس مذکر پیشنهاد بده.نمیدونم چرا همچین طرز فکری در جامعه ما جا افتاده!