2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@دختر_گرانبها سلام فکر کنم شما گفتین که تجربش رو داشتید، درسته؟ میشه لطفاً یکم من رو که کاملا مبتدی ...

سلام عزیزم من داخل وبلاگم یه کمی توضیح دادم

https://www.dgbaha.com/%d8%b7%d8%b1%d8%a7%d8%ad%db%8c-%d8%b3%d8%a7%db%8c%d8%aa/

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

ممنونم🤍 ببخشید برای منی که رشتم مرتبط نیست سخت نمیشه؟

نه اصلا 

اصولش را یاد بگیرین با هر رشته ای باشین میشه🤗👌

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

متشکرم 💗💗با ۱ سال میشه به سطح خوبی رسید ؟

خواهش میکنم

🤍🤍

در برنامه نویسی برای حرفه ای شدن نیازه پروژه های کوچیک انجام بدین یا کنار پروژه های بزرگ به عنوان کارآموز باشین.

یادش گرفتین حتما کارورزی یه جایی برید

سلام بله فعلا با زبان سی پلاس پلاس از بیس شروع کردم تا حالا بعد برم سراغ حوزه و زبان اصلی که میخوام

من کاملا مبتدیم و رشتم هم مرتبط نیست، امکانش هست اگه سوال داشتم ازتون بپرسم ؟ 

سلام حدود سه سال و نیم هست برنامه نویسی میکنم و قبلش نزدیک یک سال وقت گذاشتم برای یادگیریش البته رشته ام هم مهندسی کامپیوتر بود . البته در شروع من شش ماه بخاطر یک دوره علاف شدم و بدتر گیج و افسرده شدم متاسفانه بعدا فهمیدم آن مدرس و ان دوره مناسب نیست و نباید اصلا میرفتم پیشش . بعدا از دوره ی 12 قدم شروع کردم نزدیک شش ماه طول کشید تا برنامه نویسی را درک کنم و برنامه نویسی وب را یاد بگیرم اولین پروژم با php بود الان شکر خدا هم برنامه نویسی وب میکنم هم موبایل که سرویس ها و اپلیکیشن هایی که ایجاد کردم برام درآمدزایی داره و حقوق ثابت هم از شرکتی که توش مشغولم دریافت میکنم.

اگر میخای شروع کنی شروع کن و بعدا سوالاتی که حین اموزش برات پیش میاد ازم بپرس اگه تونستم کمک میکنم

هرچیز که در جُستن آنی = آنی ( مولانا رومی )  - مهندس کامپیوتر گرایش نرم افزار - سوال برنامه نویسی در خصوصی پرسیده شود