2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتن لایک کن بیام بخونم 

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

سریع دوست و اکیپ پیدا نکن بذار یه مدت کوتاهی که گذشت اخلاقشون میاد دستت راحت تر انتخاب میکنی 

زود صمیمی نشو ولی خودت رو نگیر و مغرور نباش 

لباس های درست و متناسب بپوش 

و در اخر اعتماد به نفس داشته باش

پُرمیشوی از آنچه...پُر کرده ای دیگران را

لایک

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

سریع دوست و اکیپ پیدا نکن بذار یه مدت کوتاهی که گذشت اخلاقشون میاد دستت راحت تر انتخاب میکنی زود صمی ...

لباس درست و متناسب یعنی مثلا چجور لباسی؟

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

استاد گفت این تمرینو درباره اش فکر کنید

نجلسه بعد نشون نده و بعدش بگی حل کردم  

تا وقتی استاد نپرسیده که این تکلیف رو نوشتید یا نه

هیچ کاری نکن

اگر استاد گفت کی حل کرده بگو من حل کردم 

(این سوتی خودم بود گفتم شما تکرار نکنید😬)

دوست خوبم لطفا تا آخر مطالعه بفرمایید،عزیز بزرگواری که عضو نی نی سایت هستی اگر به نظر شما حرف من اشتباه هست،اگر با عقیده من مخالف هستید کاملا حق با شماست چون من هم یک آدم هستم مثل بقیه آدم ها،با ضعف های خودم و اطلاعات ناقص که هر چقدر هم مطالعه کنم باز ناقص خواهد بود؛پس اینکه  نظر های من هم خالی از اشتباه نیست کاملا منطقی هست و من در این مورد با شما موافق هستم،ولی تمنا می کنم اگر با نظر من مخالف هستید دوست عزیز ریپلای نفرمایید،اینجا همه نیاز به آرامش داریم و واقعا حیف هست که با بحث این آرامش خدشه دار کنیم؛تاپیک تکمیلی امضا هم ببینید لینک زدم سایت خطا داد فقط اگر راهنمایی اشتباهی کردم یا اشتباهی داشتم لطف می کنید اگر دوستانه به من گوشزد کنید؛خیلی هم ممنونم؛ولی در باقی موارد لطفا بحث نفرمایید؛ممنون که درک می کنید."دانی که رویم از همه عالم به روی توست؟"یا رب مددی♥️ پ.ن:بیت بالا از جناب سعدی است. پ.ن۱:ارادتمند همه دوستان گل نی نی سایتی🌹موقع دعاهای قشنگی که می کنید به یاد من و دل خسته ام هم باشید عزیزان.💐خیلی التماس دعا دارم.🙏🏻🌷 پ.ن۲:لطفا فقط تاپیک های خنده دار و ذکرها و دعاها و سوره های مجرب برای حاجت تگم کنید. پ.ن۳:لطفا برای ظهور و سلامتی حضرت مهدی دو تا صلوات بفرستید.این روزها دل های همه پر غصه است بیاید مرهم دل هم باشیم.کپی امضا،تاپیک و عکس آزاد؛ممنون از وقتی که برای مطالعه امضای من گذاشتید؛با آرزوی سلامتی و دل شاد برای شما؛ارادتمند hanioooooo.
لباس درست و متناسب یعنی مثلا چجور لباسی؟

بعضی از دانشجو ها دانشگاه رو با سالن مد اشتباه میگیرن ؛ یا مثلا با یه ارایش خلیجی میان فقط میشن سوژه کل دانشگاه😅

پُرمیشوی از آنچه...پُر کرده ای دیگران را

بعضی از دانشجو ها دانشگاه رو با سالن مد اشتباه میگیرن ؛ یا مثلا با یه ارایش خلیجی میان فقط میشن سوژه ...

من خودم خیلی دوس دارم مانتو بلند بپوشم چون قدم خیلی بلنده مانتو کوتاه تو تنم خیلی زشت میشه

میترسم کسی اونجا مانتو بلند نپوشه و من تو چشم باشم و ضایع بنظر بیاد

مسائل شخصی زندگیتون رو به کسی نگین.

خودتون ترجیحا جزوه بنویسین که آخر ترم محتاج باقی افراد نباشین.

حساس نباشین روی برخورد افراد اما مرز تعیین کنین برای خودتون.

در برخوردهاتون با باقی افراد افراط و تفریط نداشته باشین.

اگر شهری جز شهر خودتون هستین، هم درس بخونین و هم با دوستان مورد اعتماد تفریح برین و لذت ببرین آخر هفته ها.

دروس رو در طول ترم بخونین چون حجم زیاده.

دانشگاه محل خوبی برای عشق و عاشقی نیست...بخصوص ترم های اول.

اگر نمره مدنظرتون هست که صرفا جزوه و منابع استاد رو خوب بخونین... اگر علم هم براتون مهمه، دروس اختصاصی رو از منابع انگلیسی مطالعه کنین.چون کتب ترجمه بازهم مفهوم دقیق رو منتقل نمیکنن.

سریع دوست و اکیپ پیدا نکن بذار یه مدت کوتاهی که گذشت اخلاقشون میاد دستت راحت تر انتخاب میکنی زود صمی ...

مممنونم عزیزم

فقط اینکه اگر ترم ۱ دوستی نداشته باشم مشکلی هست یا بقیه هم اینجورن؟