2777
2789
عنوان

با یک پسری آشنا شدم بدنسازه😂😂بیان بگین چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 718 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودتم میدونی جابه جا کردن وسیله بهونس‌عزیزم انقدی شناخت پیدا کردی که میخوای داخل باشگاه قرار بذاری ب ...

دوستمم بگم بیاد ؟

از نظر استایل وطاهر اینا خیلی خوبه بنظرت چی بگم بهش 

دانشجو❤️👩‍⚕️
نفهمیدم چی میگیبری وسیله جابه جا کنه، تو بری باشگاه پسرونه؟نوع تایپ افتضاح

نه پسره الکی گفت می خوام وسیله جابه جا کنم که بهونه داشته باشه من برم منم میگم یکی از دوستام ببرم که تنها نرم؟

دانشجو❤️👩‍⚕️
نه یکی از دوستامم میبرم

مسلما شما دونفر نمیتونین به ایشون در جابه جایی کمک کنین قصدتون دیدن همدیگه‌س خب میتونی بگی من ترجیح میدم جای بهتری قرار بذاریم حالا بعداً میام و محیط کارتم میبینم بعدم دوستتو چرا می‌بری وقتی هنوز نوع ارتباط شما دونفر مشخص نیست بنظر من شخص دیگه ای وارد رابطتتون نکن 

[QUOTE=356968195]مسلما شما دونفر نمیتونین به ایشون در جابه جایی کمک کنین قصدتون دیدن همدیگه‌س خب میتونی بگی من ترجیح ...[/QUOTE

اوکی میگم بریم یک جای دیگه کجا قرار بزار 

خب اگه خواست کاری کنه دوستم هست دیگه تنها نیستم از اون بابت گفتم البته که به قدو هیکل من در برابرش جوجس

دانشجو❤️👩‍⚕️
[QUOTE=356968195]مسلما شما دونفر نمیتونین به ایشون در جابه جایی کمک کنین قصدتون دیدن همدیگه‌س خب میت ...

میتونین برین کافه،پارک سینما شهربازی برین مرکز خریدا بگو قصد دارم‌‌‌ مانتو بخرم میخام‌‌‌ بدونم چه سبک لباسایی میپسندی هم دور بزنین هم یه چیزی بخورین هم صحبت کنین 

نه عزیزم بخاد کاری کنه دوستتم نمیتونه کمک کنه فلن دوستتو وارد رابطه خصوصیتون نکن