2777
2789
خب من از وقتی ازدواج کردم نزاشته گوشیشو ببینم یه سری وقتا چک کردم دیدم مثلا با زن فامیل چت داره البت ...

اون ناراحت نیست اون ترسیده که خرابکاریاش لو نره 

مردک بی مسئولیت بیشرف

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه یه هفته هس خونه نمیاد غذا بخوره بهم گفت وسایل خوراکی تموم بشه نمیخرم نون خشک بخور

خیلی عجیبه بگو باشه 

بگرد شغل فروشندگی پیدا راحتره بهش بگو عب نداره تو خرجی نمیدی منم مجبورم برم سر کار اگه آدم حساسی باشه از خر شیطون میاد پایین اگه نشد بشین تو ی فرصتی که ارومه باهاش حرف حساب بزن بگو دوس داری من گوشیمو قائم کنم ازت ... یا اگه تو نگا کنی من ناراحت بشم تو بیشتر بهم شک نمیکنی 

بگو زنو شوهر باید یجوری باهم برخورد کنن که روز بروز این حس اعتماد تقویت بشه نکنه ....

انوقت شما ناراحتی! تازه اون مقصره چون میتونی بری بگی ترک منزل کرده قهر کرده که کرده به درک این روشیه که میخواد تو کوتاه بیای برای همیشه مگه کار بدی کردی! برا چی داری نقطه ضعف نشون میدی خواهشا اگه بچه نداری ی فکر اساسی بکن مگر نه اذیت های بدتر بهت میکنه میتونست با صحبت بهت بفهمونه نه اینکه بی فرهنگ بازی دربیاره حق نداره با شما این رفتارو بکنه حتی اگه خرجی هم نیاره باز حرف شما پیشه

مشخصه شما زیاد پرروش کردی که این جرات رو به خودش داده چون حق خودش میدونه که ی مرده و میتونه هر کاری بکنه حالا که پیش خودش داره به ریش شما میخنده شما هم ی کار جدی و اساسی بکن تا بفهمه تو سری خور و ترسو نیستی تازشم شما مقصر نیستی! محکم باش

مشکل اینه ازدواج دومم هس وگرنه ازش جدا میشدم

الهی بگردم ...

میدونم خیلی سخته ولی شما که گوشیشو چم کردی چیز مشکوکی دیدی ؟ 

گاهی ما زنا بخاطر هورمونا یا همین خبرایی که می‌شنویم بد بین میشیم چک میکنیم هر مردی هم ممکنه ی عکس العمل خاصی نشون بده از خودش حالا همسر شما اینجوری ...

چیز مشکوکی دیدی ؟ 

انوقت شما ناراحتی! تازه اون مقصره چون میتونی بری بگی ترک منزل کرده قهر کرده که کرده به درک این روشیه ...

آخه منم مقصرم گوشی قبلیشو نگاه کردم قسمت پیام میدی و اینا چن تا اسم دختر دیدم و حرفای بد ناراحت شدم و از اسم یکی از زن های فامیل حرفای عاشقانه اما چون قسمت تایپ گوشی بود همین قسمتی که من الان دارم پیام میدم به شما همین قسمت میزدم کلمه ها رو میومد بالا اونم گف که گوشیمو از هفت ساله داشتم قبل تو دوست دختر داشتم به دوستام پیام بد میفرستم فوش میدم اونم گف مدرک نداری قسمت تایپ گوشی قبول نیس