2777
2789
عنوان

حامله نمیشمممم

174 بازدید | 19 پست

6 ساله ازدواج کردم تا پارسال به خواست خودمون بچه نیاوردیم ولی الان هرکاری میکنم بچه دار نمیشم مادر شوهرم چند وقته ریز ریز یه حرفایی میزنه البته خودمم میخوام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب الان انتظار داری مردم بهت چی بگن😂بگن برو پیش دعا نویس؟خب فقط دکتر هست دیگه

خب از تجر بیاتشون بگن چیکار کردن زودتر باردار شدن 

پیش دکتر میرم میگه یسال کامل اگه تلاش کردی و نشد اونوقت بیا یه فکری به حالت کنم

استرس دارم اگر نتونم بچه دار بشم چی

پیشگیریت چطوری بوده؟اگه با قرص بوده یه کم زمان بره....و اینکه اصلا استرس نداشته باش...بی خیال باش و میبینی یه دفعه پریود نمیشی و حامله ای😃

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

برو دکتر استرسم نداشته باش انشالله که باردار میشی منم به زور دارو باردار شدم

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

باردار میشی نگران نباش منم ۶سال نخواستم ولی اقدام کردم ۳ماه بعدش شدم.....بلاخره رحمت باید اماده بشه نگران نباش

وخدایی ک بشدت کافیست😍من ب معجزه ی خدا ایمان دارم..