2777
2789
عنوان

شما باشید ناراحت نمیشید

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 26 پست
خب ببین خانوادت چ جوابی دارن

خیلی ریلکس میگن صبر کن این همه ادم ۲سال نامزد میمونن 

اصلا بحث نامزد موندنم نیست چرا نسبت به من انقدر گارد دارن 

بخدا داداشم اصلا نمیبینه خوبشونو با این همه قرض گفت موتور میخوام بابام سریع رفت چکی براش موتور خرید 

من چیزی میگم میگه مگه قراره من خونه شوهرتو پر کنم در حد نیاز میخرم تا سال دیگه

نلایک
همیشه دخترا رو فدای پسراشون میکنن بابای من مغازه 3 تومنیش رو گذاشته اختیار برادرم کارمیکنه ماهی 100 ...

دفیقاااچقد شما منی.منم مغازشو زد ب اسم داداشم ازمنم امضا گرف ک حقی نداشته باشم اون اجیم امضا نکرد ولی الان هروقت  نداربودم ۱۰۰میدن دست بچم سالی یکبار شهر دیگه هم هستم توغربت .  ن جهازی ن چیزی . فقط میزنگن مینالن ک ندارن . منم امروز گفتم بشون کاش منم پسری بودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای اگه من بودم دیگه اسم مادر پدرمم نمیاوردم

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
حالا اگه داماد اینکارو میکرد و پولش رو میداد خونوادش،همه اینجا میگفتن تا ازدواج نکردی رابطه رو تموم ...

من در هر صورت وام رو میدادم خانوادم که جهاز بردارن خودشونم قسطشو میریزن 

اگه خونه بزرگتر نمیخریدن جهاز منو راحت میخریدن 

اصلا مسئله وام نیست اینکه اینهمه از خودگذشتگی کردم ولی دربارم اینطور بابام فکر کنه اذیتم کرد

نلایک
خیلی ریلکس میگن صبر کن این همه ادم ۲سال نامزد میمونن اصلا بحث نامزد موندنم نیست چرا نسبت به من انقدر ...

شما نباید وامتومیدادی . کاش نمی‌دادی. بخدا من یادمه با بابامو مامانم تومغازع زندگی میکردیم مستاجر بودیم بابام ورشکست شده بود تویه مغاااازع ک هیچی نداشت زندگی میکردیم بابام ب اجیم ک نامزد بود گف وامتو بدع ابروخودت می‌ره خانواده شوهرت بفهمن ما اینحوریم احیم نداد دمش گرم. نداد بخدا .  گف زندگی خودم مهم تره آخرم بابام مغازشو بخشید ب پسرش 

شما نباید وامتومیدادی . کاش نمی‌دادی. بخدا من یادمه با بابامو مامانم تومغازع زندگی میکردیم مستاجر بو ...

خیلی سعی میکنم بجای اینکه فکر خانوادم باشم به خودم و شورم بچسبم و زندگیمو درست کنم 

ولی هنوز احمقم بازم به نفع خانوادم یه کارو انجام میدم 

نلایک
چه عروس خوش شانسی دارید

واقعااا 

داداشم ۱۸سالشه 

همه چیش تکمیل 

حالا شوهر خودم ۲۹سالشه هیچی نداره از بچگی هم کار کرده خانوادش یذره راهنماییش نکردن که یه پولی جمع کن یه چیزی بخر

نلایک
خیلی سعی میکنم بجای اینکه فکر خانوادم باشم به خودم و شورم بچسبم و زندگیمو درست کنم ولی هنوز احمقم با ...

دقیقا منم اینم با اینکه هیچی بم ندادن گاهی میگم قیدشونو بزنم خیلی بدی درحقم‌کردن الان حسرت ی چن تیکه وسیله ست رودارم شوهرم وسایل محردیشو گذاشت توخونم.  دلم میگیره ک وسیله درستی ندارم  . آخرشم خودم زنگ میزنم چون دورن حالشون رومیپرسم

دفیقاااچقد شما منی.منم مغازشو زد ب اسم داداشم ازمنم امضا گرف ک حقی نداشته باشم اون اجیم امضا نکرد ول ...

دقیقا ما هم همینیم تبعیض زیاد دلم میگیره ولی آنقدر دوسشون دارم تو خودم میریزم 

پارسال ماه ها همسرم بستری شد رفتم یه چند روز خونشون موندم نهایت کلا یک ملیون خرج نکردن  همشم با غرو لند که ای بابا نیست خرج کنیم نمیرسونیم از عذاب وجدان مردم 

دلم میخواست تو روشون بگم مغازه ای که دادید دست داداش ماهی 100 ملیون سود خالصشع همه رو خرج زن و بچش میکنه 

اینجا واسه چندتا خوراکی خریدن بر بچه من هزار بار کوبیدید تو سرم 

اگ‌میتونی برو سرکاز لطفاً خودت جهازتو بخر . کاش من برمیگشتم عقب از۱۴سالگی جای حسرتام می‌تونستم کارکن ...

اصلاا شوهرم اجازه نمیده 

میگه بعد از عروسی برات یا ارایشگاه میزنم یا مغازه باز میکنم ولی جایی کار برم مخالفه

نلایک