2777
2789
عنوان

تا حالا به این قضییه فکر کردید

45 بازدید | 2 پست

من فکر میکنم که برای ازدواج واقعا وقت ندارم، اگه ازدواج کنم سرکار میرم کی وقت کنم به زندگی برسم؟کی وقت دارم من اصلا شام و ناهار درست کنم؟ بعد باید بچه بیارم پس ورزش هم نمیتونم بکنم، روزی چند ساعت وقت میکنم اصلا مدیتیشن کنم؟بعدم حامله بشم کلی داستان دارم، واقعا چکار باید کرد؟ تا حالا فکر کردین که اصلا وقت ازدواج کردن ندارین؟

دردِ دلَت رابشنود،بهتر زِ ما درمان کند…🥲

مگه شما وقتی گرسنه یا تشنه میشید باید وقتش باشه که گرسنه و تشنه میشین؟ هر وقت گرسنه و تشنه میشید چیزی میخورید و ادامه کار و زندگی؟ این چه منطقیه که ازدواج وقت لازم داره؟ ازدواج و تشکیل خانواده مثل گرسنگی و تشنگی یکی از نیازهای اساسی بشره که باید به موقع رفع بشه و اگر رفع اون به تاخیر بیفته باعث صدمات و آسیب های جسمی و روحی میشه.

اگر نگران هستی که با ازدواج بقیه امور زندگیت مختل میشه، بهت بگم این طور نیست و برای هر کاری وقت و حوصله ای وجود داره. میتونی ازدواج کنی، بچه دار بشی و به همه کارها هم برسی. البته به برنامه ریزی، مدیریت و همکاری دیگران خیلی احتیاج خواهی داشت.

اتفاقا نیاز اساسی بشر نیس ، تا حالا دیدین کسی بدون ازدواج کردن بمیره؟ اما بدون اب و غذا چندروز میتونید دووم بیارید؟ پس نیاز اساسی نیس، و من حس میکنم وقتی ندارم بین کارام که به ازدواج اختصاص بدم

خودتون هم خوب میدونید مسئولیت های مادر چقدر زیاده من الان دارم کار میکنم ورزش میکنم و مسئولیت انچنانی ندارم اما باز وقت کم میارم

دردِ دلَت رابشنود،بهتر زِ ما درمان کند…🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.