2777
2789
عنوان

قرص ویتاگنوس

75 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها میگن شربت ویتاگنوس خیلی تلخه ولی تاثیرش از قرصش بیشتره 

من کلا یکم حساسم هر قرص و دارویی رو نمیتونم به راحتی بخورم زود حالم بهم میخوره

میخواستم ببینم من اگه قرصش رو استفاده کنم نتیجه میگیرم ؟خیلی ممنون میشم کسایی که تجربه دارن کمکم کنن

چه نتیجه ای میخوای ازش بگیری؟ خواهرم قرصش رو خورد میگفت تاثیری روش نداشته. من قطره رو میخورم برای لاغری خب اثر داشته مخصوصا همون اول پهلوهامو آب کرده

کاش روزی بیاد که حال دل همه خوب باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه نتیجه ای میخوای ازش بگیری؟ خواهرم قرصش رو خورد میگفت تاثیری روش نداشته. من قطره رو میخورم برای لا ...

من پریودام نامرتبه تنبلی تخمدان دارم برای منظم شدن پریودهام میخواستم بخورم

من پریودام نامرتبه تنبلی تخمدان دارم برای منظم شدن پریودهام میخواستم بخورم

قطره خیلی اثر بیشتری داره. ولی خب خیلی تلخ هست. ولی زیر نظر دکتر قرص بخور. من قطره میخوردم قندم افت میکرد. فعلا قطع کردم.

کاش روزی بیاد که حال دل همه خوب باشه
شما هم پریوداتون نامنظم بود؟

تنبلی داشتم ولی پریودام منظم بود

جوش و اینا داشتم رفع شد

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹