2777
2789
عنوان

خانومانخندیدواقعابرام سوال گوشت سوسیس وکالباس ازگوشت الاغ بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 22 پست
خودتو اذیت نکن...به این فکر کن تو چین قورباغه ومارمولک ومارو...رو زنده زنده میذارن توبشقاب.خیلی هم ب ...

مگه مامثل اوناییم🤣حالامن ماهی یه بارمیخورم همونم باعذاب وجدان وقتایی که حال غذادرست کردن ندارم

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

رستوراننکارخونه که نیستنتو سوسیس گوشتیران و کاله و میکائیلیان و برندای معروف بگیرامکان نداره گوشت ال ...

گوشتیران میگیریم پس این خوبه آره؟

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوشتیران میگیریم پس این خوبه آره؟

آره

تمام برندایی که بهت گفتم پایش کیفیت سفت و سخت دارن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
اصلا، همه چیزش بهداشتیه نگران نباش، تازشم اگه از برند های شناخته شده خرید کنی مشکلی پیش نمیاد

واقعاهردفعه باعذاب وجدان میخورم چون زیادفست فودی نیستیم

مثل شام شام.. الان اسماش تو ذهنم نیست .سوسیسی بخرکه درصد گوشتش بالا باشه...ما هردوسه ماه یکبار میخری ...

ماهم خیلی کم معده روداغون میکنه

از پوست و محتویات شکم مرغ درست میکنن من یبار از تو سوسیس یه تیکه پر و ناخن مرغ درآوردم🙃

نگران نباش الاغ کمه و به سوسیس نمیزنن

پیدا هم کنن الاغ به جای گوشت گاو میفروشن🙂🙃

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم