2777
2789
عنوان

ازدواج برای همه از اولش انقد سخت بوده یا فقط برای منه

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 31 پست

عزيزم تحمل كن خدا بزرگه بسپرش به خودش توصي خونت يك سفره بنداز يا نذر كن

واسه همه همينه

من سه ساله ازدواج كردم ازدواج دوممه

الان ارش باردارم ٥٠ روزه رفته بيخبر

توصي شهر غريبم

تازه فهميدم با كسيه

يعني نابودم

دلم شكسته

تو مشكلت فقط ماليه

درست ميشه صبور باش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با خوندن تاپیکت یه لحظه از ذهنم گذشت که خداروشکر ما اینجوری نبودیم که بعد دیدم چرا بودیم! سال اول شوهرم مطلقا پولی وارد خونه نمیکرد و نصف حقوق منم میرفت جای قسطای قبلیش. یکی از نزدیکانم فوت کرد. جهیزیه نخریدم و بعد از پنج سال هنوز خونه کلی کم و کسر داره ولی خب ترجیح میدم اینا رو نبینم و خوشحال باشم که دیروز یه گلدون کوچولو خریدم. زندگی همینه دیگه بخوای گیر بدی و گریه کنی جهنم میشه باید، مجبوری، لازمه! بیخیال و خوشبین باشی.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
بخاطر تصادفی ک داشتم توانایی کار کردن ندارم فعلا

حتی توخونه هم نمیتونی کاری دست و پا کنی؟ 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

به خاطر همون ناراضی بودن خانواده ها نیست؟

نمیدونم شاید خانواده همسرم ناراضی بودن فقط از همون اول ب همه سپردن ک نزارن بشه اما ب اصرار همسرم راضی شدن

با وضع این وضع مملکت بعید میدونم چون راه اندازی هر شغلی کلی پول میخواد هر شغلی

چراانقدر دیدگاه منفی دارین؟؟؟ 

چرا فکر میکنید هیچی امکانش نیست؟ 

چرا فکر میکنید.... 

اشتباه میکنید. 

اشتباه. 

این اشتباه و تفکر غلط تون هم تزریق میکنید تو جامعه. 😑🤧🙄🙄

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

چراانقدر دیدگاه منفی دارین؟؟؟ چرا فکر میکنید هیچی امکانش نیست؟ چرا فکر میکنید.... اشتباه میکنید. اشت ...

این خانم داره از بی پولیاش میگه خب با توجه به وضع مالیش فعلا نمیتونه کاری راه بندازه تو خونه چون همه چی بشدت گرونه اگر یکم پول داشت که میدونم نداره بهش میگفتم برو آنلاین شاپ راه بنداز!

از امضاتون معلومه از کدوم ور هستید 

از قیمتام خبر ندارید که درکتون میکنم