2777
2789

بچها من قصه خواهرمو تو تاپیکای قبل نوشتم.  شوهرش شهرداره. با کلی زن. دوسته و خیانت کرده. میزنه. خرجی نمیده.  مجبورش میکنه. کارهای مادر شوهرو برادر شوهرشو انجام بده.     الان اومده خونه مادرم خیلی وقته شکایت کرده بودن برادر شوهرش کتکش زده بود نوبت دادگاهشون نمیشد. بعد پیگیر شدیم فهمیدیم شوهرش میره  با اشناهایی ‌که داره همش وقت دادگاه رو عقب میندازه.   بعد رفتن  پرونده رو گرفتن.  بردن دادگاه شهرستان. حالا حکم اومده بچهارو بزاره خواهرم ببینه.  برادرم با مامور ۴ بار رفتن جلوی در ولی نمیده بچهارو. دیروزم رییس پاسگاه زنگ زده به خواهرم میگه. این بنده خدا که میگه من زنمو خیلی دوست دارم بیا برو سر زندگیت دیگه.     چیکار میتونیم بکنیم بیرون از خونه جوری رفتار میکنه هیچ کس باور نمیکنه این کاره باشه.  همجا هم.  پارتی داره. هیچ کس پیگیر کارهای این بنده خدا خواهرم نیست. 

من عاشق. طبیعت. و اشپزی. هستم.  دست پختمم. خوبه. سوال اشپزی داشتید در خدمتم.   اسمم زینب نیست.  هر اسمی زدم.          نیاورد. اسم همسایمون رو زدم.    

بنده خدا خواهرم خیلی بی زبونه. و سادست. میگه شوهرم که زنگ میزنه یا میاد خونه صداشو میشنوم دستام میلرزه یه لحظه انگار قلبم میاد تو معدم میزنه سرم گیج میره.  

من عاشق. طبیعت. و اشپزی. هستم.  دست پختمم. خوبه. سوال اشپزی داشتید در خدمتم.   اسمم زینب نیست.  هر اسمی زدم.          نیاورد. اسم همسایمون رو زدم.    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طفلی خواهرت. با این وضع یا باید پول خرج کنه وکیل گردن کلفت بگیره یا بسازه‌ با همین وضع.

وکیل گرفتیم گردن کلفت نیست ولی   این وکیلم قبلا تو یه پرونده ای وکیل این اقا بوده.     ما تو شهر کوچیک هستیم اکثرا همه همدیگرو میشناسن

دوربین بذاره خونه

صداشو ضبط کرده چند بار بهش زنگ زده قبول نمیکنن میگن.  تو عصبانیت یه چیزی گفته. 

صداشو ضبط کرده چند بار بهش زنگ زده قبول نمیکنن میگن. تو عصبانیت یه چیزی گفته.

دوربین بذاره بعد که مدرک خوب گیرش اومد تهدیدش کنه بگه آبروتو میبرم یا هم حضانت بچه ها رو بده 

یکیو بزاره تعقیبش کنه ببینه پیش کدوم زن میره ازش فیلم بگیره چون سرشناسه از آبروش میترسه

خدایا شکرت به خاطر همه چیز 🙏🙏🙏
شهرداره واقعامست موقعیتش شده،کارای مادروبرادرچه ربطی به زن این داره،کم پول دارن بدن کارگربگیرن

از اول هم که شهردار نبود همین بود همیشه خدا عذابش دادن الانم دوسش ندارها فقط میگه. بخاطر بچهات بیا. ولی منم هیچ تقییری نمی‌کنم.  خواهرم میگه خونه جدا بگیر میگه نه اون موقع همه میگن تقصیر ما بوده تو قهر کردی. 

دوربین بذاره بعد که مدرک خوب گیرش اومد تهدیدش کنه بگه آبروتو میبرم یا هم حضانت بچه ها رو بده یکیو بز ...

نمیدونم چرا اصلا نمیترسه. ازش اسکرین شات داره که با زنا قرار گزاشته چند تا عکسم داره. دست دختر بزرگشونه اون جور کرده.  ولی زیر بار نمیره. که اصلا هم نمیترسه. میگه. هر کار کنی فردا ابروی دخترای خودت میره هیچ کس نمیاد طرفشون.    دختر بزرگشم زن ادم سر شناسیه. میگه تازه واسه دخترتم پیش اون دامادت بد میشه. 

به هر حال که فقط بخاطر بچها و به وسیله بچها تو فشار گذاشتتش