2777
2789

خاهرا من یه خطایی کردم یه غلط خیلی بزرگ کردم رفتم خانه دوسته خرابم ک نمیدانستم خرابه هرزس لاشیه ی فیلم با اسنپ چت گرفتم از خودمو دوستم بعد تو فیلم مسخره بازی دراوردیم بعد گفت برام بفرستش بمونه یادگاری با یکی از عکسات آخه قرار بود شوهر کنه جنازش اون موقع ب جای خیلی دور

منم فرستادم براش

بعدش فهمیدم از عکس من سواستفاده کرده موقعی ک رفتم دسشویی تلگرام نصب میکنه با شماره من وارد میشه 

من اینو نفهمیدم تا بعده چندین ماه ک خودم نصب کردم

دیدم بله این لاشی با عکس من با یکی دوسته فقط یعکسم ازم داشت سه در چهار یعنی ی عکس سه در چهار براش فرستاده بودم با گوشی

وقتی فهمیدم با مادرم رفتیم در خانشان ولی ب شوهرم نگفتم

شوهرم خیلی بد دله چون اگرم میفهمید من بدون اجازش رفتم خاته دوستم میکشتم

من وقتی فهمیدم چیشده کرا تلگرام رو دیلیت اکانت کردم ولی اسکرین شات چتاشونو ک توی پی وی برای هم هم فرستا ه بودن همش ذخیره شد توی گوشیم

شوهرم دید همرو

الان یک ساله زندگیم جهنمه

اون دختره خرابم چندبار رفتیم در خانشان مادرش میگه شوخر کرده یبار میگن زابله یبار میگن سلیمانیه

حالام خیلی بده

شوهرم حرفمم باور نمیکنه میگه تو با اون پسر دوست بودی

رفت اون پسرو پیدا کرد کتک کاری و...

ا ن پسره فهمید چه خبره ب هر دری زد ک شوهرم باور کنه

زنگز د بهش اومد در خانمان حتی فهمید دختره نارو زده ب من و به اون شماره ی دختر دیگرو گیر اورده بود زنگ زد ب شوهرم دختره گفت من نامزد این آقام و...

آخ خدا ب دادم برس دارم میمیرم حالم بده

خواهرای گلم امیدوارم هرجای دنیا خدای نکرده اگه به مشکل برخوردین خدا همون لحظه نوره رحمتشو نشونتون بده توروخدا برای حل شدن مشکلم برام صلوات بفرستید خواهش میکنم انشاالله بیام این امضامو تغیر بدم و بنویسم مشکلم حل شد با توکل بخدا و توسل به ۱۴معصوم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم

خیلی سخته میفهممت 

شوهرم منم ازاول دوستیمون میگفت دوتاازفامیلای خیلی نزدکیت توردوس دارن وفک میکردمنم دوسشون دارم والان ۷سالی میشه نزاشته من برم خونشون حتی عروسیشونم نزاشت برم

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
🥺خیلی برات ناراحت شدم چه گرفتاری شدی

ج خاکی بریزم سرم

خواهرای گلم امیدوارم هرجای دنیا خدای نکرده اگه به مشکل برخوردین خدا همون لحظه نوره رحمتشو نشونتون بده توروخدا برای حل شدن مشکلم برام صلوات بفرستید خواهش میکنم انشاالله بیام این امضامو تغیر بدم و بنویسم مشکلم حل شد با توکل بخدا و توسل به ۱۴معصوم
خدا کمکتون کنه .گاهی یک دیوانه سنگی میندازه تو چاه که صدتا عاقل نمیتونن دربیارنش.باز بتونی دل شوهرت ...

الان چکار کنم آبجی چکار کنم

عزیزمخیلی سخته میفهممت شوهرم منم ازاول دوستیمون میگفت دوتاازفامیلای خیلی نزدکیت توردوس دارن وفک میکر ...

کاش مشکل منم مثل تو بود

من زندگیم از هم پاشید سر هیچی

الان چکار کنم آبجی چکار کنم

هیچی 

شوهرت دیگه خیلی گاوه که عالم وادم جنع میشن توضیح میدن نمیفهمه 

شمام خیلی جلز ولز کنی باورش میشه واقعا خبری بوده 

ریلکس باش 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

خیلی متاسفم که این اتفاق برات افتاده. می‌دونم شرایط خیلی سختیه. برای کمک بهت، چند تا پیشنهاد دارم:

اول از همه، بهتره با یه وکیل صحبت کنی. سوء استفاده از عکس‌های شخصی جرم محسوب می‌شه و می‌تونی ازش شکایت کنی. همه مدارک و شواهدی که نشون می‌ده از عکست سوء استفاده شده رو جمع کن. اینا می‌تونه توی پیگیری قانونی بهت کمک کنه. به پلیس فتا یا دادسرای جرایم رایانه‌ای مراجعه کن و شکایتت رو ثبت کن. اونا می‌تونن بهت کمک کنن.

توی این شرایط سخت، حمایت روانی از خودت خیلی مهمه. صحبت با یه مشاور یا روانشناس می‌تونه بهت کمک کنه. سعی کن با شوهرت صحبت کنی و توضیح بدی که تو قربانی این سوء استفاده شدی. شاید مشاوره خانوادگی هم بتونه به بهبود وضعیت کمک کنه.

امیدوارم این نکات بهت کمک کنه تا بتونی این مشکل رو حل کنی

کاش مشکل منم مثل تو بودمن زندگیم از هم پاشید سر هیچی

عزیزم هردفعه که مشکل پیش میادبهم سرکوفت میزنه که خانوادت توروبه اونامیدادن توبه زوراومدی به من درحالیکه اصلابحثش هیچوقت نبودواونامثل داداشم بودن برام منم خواهربودم برااونا

خیلی یخته خودتم میفهمی به خاطرکاری که نکردی تاعمرداری سرکوفت بشنوی ازخونه ی بهترین عموت

وخاله ات محروم بشی تاابد

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
کاش مشکل منم مثل تو بودمن زندگیم از هم پاشید سر هیچی

ول کن ماجرانباش دوستتوپیداکن دستشوروکن برای شوهرت ودوباره اعتمادشوبه دست بیاران شالله که درس میشه نشدنی نیس که درس نشه 

فقط زمان این مشکلو حل میکنه

الان بک ساله گذشته

از خواب پا میشم با تپش قلب هرشب خواب این قضیه رو میبنم 

باردارم

ولی اصلا یادم میره گاهی ک باردارم

حالم بده

عزیزم هردفعه که مشکل پیش میادبهم سرکوفت میزنه که خانوادت توروبه اونامیدادن توبه زوراومدی به من درحال ...

ای وای از شوهر بد دل میدانم چجوره

خیلی متاسفم که این اتفاق برات افتاده. می‌دونم شرایط خیلی سختیه. برای کمک بهت، چند تا پیشنهاد دارم:او ...

ممنونم بابت پیشنهادتون 

انگار شوهرم مریضه آقا

من باردارم یعنی دو روز از اون قضیه گذشت گفت بیا بریم ازمایش برای بچه من با حال داغون رفتم خیلی داغون

یبار میگه باور کرده یبار تا دعوا میشه میکوبه تو سرم

الان یک ساعت پیش بیدار شدم از خواب با استرس خیلی بد تپش قلب بیدار شدم

خاهرم و همسرش وکیلن خیلی پیگیری کردن ولی نمیشه اون دختره فکر کنم واقعا سلیمانیه هستش