2777
2789
عنوان

دلم میخواد خودمو بکشم از خودم بدم میاد😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 61 پست
عزیزم شما که خیلی با سواد ماشالله رشته خوبم که رفتی منو کی جمع ۵به علاوه۲ بلد نیستم تو این سن ۱۶ سال ...

یا هنر. 

الان دوم دبیرستانی؟ 

تغییر رشته بده سریعتر‌ خودتو گرفتار پشت کنکور نکن. 

خدایا  مرا یک چشم بهم زدن به خودم وامگذار. 

رشته ات چیه خوب خودت از صفر شروع کن به خوندن منم مث تو هیچی بلد نیستم ولی قصد دارم بخونم از اول

سال بعد کنکور دارم احساس میکنم خیلی دیره نمیتونم رشته خوب دانشگاه خوب برم🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان دبیرستانیم و سال بعد کنکور دارم🙂

چون گفتی این نه سالی که دارم درس میخونم فکر کردم کلاس نهمی، رشتت چیه؟ خب میگی هیچی بلد نیستی پس تمام این سال ها چطوری پاس شدی؟

کوه با نخستین سنگ‌ها آغاز می‌شودو، انسان با نخستین درد. ✍🏻شاملو
وای حداقل تو این سنم باید اینارو بلد میبودم چرا تو ۱۶ سالکی باید بشینم جمع ریاضی بچه دبستانی تمرین ک ...

ببین من خودم تو شرایطی بودم که تو یه درسی بین همکلاسیا خیلی ضعیف بودم یعنی در حد خیلی ابتدایی بلد بودم اما اونا پیشرفته بودن. جلسات اول تو کلاس می نشستم انگار به ژاپنی حرف می زدن  انقدر که چیزی نمی فهمیدم. اونجا فهمیدم از پایه ضعیفم برا همین یاد نمی گیرم خجالتم نکشیدم رفتم کتابای درس رو از پایه خریدم تو خونه خودم با حوصله شروع کردم خوندن و خدا شاهده تو همون درس سخت آخر ترم تنها کسی بودم که 20 گرفتم! پس نگو نمیشه به جای گریه برو بشین بخون و ناامید نشو. باور کن انقدر حال میده آخرش بعد اون هم هسختی نتیجه می بینی من بعد این همه سال وقتی به اون تلاشم فکر می کنم هنوز لذت می برم و احساس غرور می کنم

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
چون گفتی این نه سالی که دارم درس میخونم فکر کردم کلاس نهمی، رشتت چیه؟ خب میگی هیچی بلد نیستی پس تمام ...

خیای علکی مدرسه سطح پایینی که فقو علکی نمره میدن‌پاست میکنن یه دیپلم بگیری

خیای علکی مدرسه سطح پایینی که فقو علکی نمره میدن‌پاست میکنن یه دیپلم بگیری

خب شما پارسال امتحاناتتون مگه نهایی نبود؟ 

کوه با نخستین سنگ‌ها آغاز می‌شودو، انسان با نخستین درد. ✍🏻شاملو