من یه ادم بی سوادیم که هیچی ریاضی بلد نیستم حتی جمع اعداد تک رقمی و هیچی از علوم بلد نیستم این ۹ سال تحصلیمو علکی پاس کردم ولی الان عذاب وجدان شدید دارم از خودم بدم میاد دلم میخواد خودمو بکشم چون با این وضعیت سوادم هیچ کنکوری نمیتونم شرکت کنم تو جامعه اصلا نمیتونم برم هیچ کاری نمیتونم انجام بدم😭😭
وای حداقل تو این سنم باید اینارو بلد میبودم چرا تو ۱۶ سالکی باید بشینم جمع ریاضی بچه دبستانی تمرین ک ...
ببین من خودم تو شرایطی بودم که تو یه درسی بین همکلاسیا خیلی ضعیف بودم یعنی در حد خیلی ابتدایی بلد بودم اما اونا پیشرفته بودن. جلسات اول تو کلاس می نشستم انگار به ژاپنی حرف می زدن انقدر که چیزی نمی فهمیدم. اونجا فهمیدم از پایه ضعیفم برا همین یاد نمی گیرم خجالتم نکشیدم رفتم کتابای درس رو از پایه خریدم تو خونه خودم با حوصله شروع کردم خوندن و خدا شاهده تو همون درس سخت آخر ترم تنها کسی بودم که 20 گرفتم! پس نگو نمیشه به جای گریه برو بشین بخون و ناامید نشو. باور کن انقدر حال میده آخرش بعد اون هم هسختی نتیجه می بینی من بعد این همه سال وقتی به اون تلاشم فکر می کنم هنوز لذت می برم و احساس غرور می کنم
هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!