2777
2789

خانمه هر روز تو گروه پیام میذاره التماس میکنه که بچم میزنن بچه هاتون. بچم عصبیه و اینا. حتی یبار میگف هر کس زد میام خودش میزنمش. حالا نمیدونم این پیام رو بدمش یا ناراحت میشه و اصلا ربطی ب من نداره

پیام:

عزیزم؛ خدا برادرت رو رحمت کنه.
راستش رو بخوای، اونروز تو پارک؛ شایان داداشش رو پیدا نمی‌کرد. شروع کرد پرخاشگری کردن به بچه های بزرگ. و هی میزدشون. اونا میخندیدن. که بعد من رفتم جلو. داداشش هم که اومد رفت داد زد سر داداشش.
یا اونسری تو نمازخونه دعواشون شده بود من خواستم ارومشون کنم، شروع کرد داد زدن سرم و دوبار هم لگد زد به پام.

من حس میکنم، شاید شرایط اخیرا خوب نبوده
(همین مراسمات عزاداری. با حال روحی خودتون) ماشاءالله پسرت هم باهوشه، روی،روحیش تاثیر بد گذاشته.
نمیگم بقیه اذیتش نمیکنن‌ها. ولی حس میکنم خودش استانه تحملش اومده پایین و با کوچکتربن چیزی برانگیخته میشه.

بهتر نیست ببریش پیش مشاور؟
من حس میکنم خیلی روحیش ریخته بهم.
الان گفتی داداشم فوت کرده و خودمم حال روحیم به هم ریخته حس کردم دلیلش اینه.

بچه ها خیلی نازک‌ان. واقعا نمیتونن استرس و اضطرابشون رو اروم حل کنن توی خودشون.

تو نگی بهتره 

معلم بچه ها بگه بهتره

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیامت خیلی خوبه ولی احتمال داره بهت بی احترامی کنه

اگه طاقتشو داری بفرست براش

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

پیام خوبیه بنظرم

ادم درست و حسابی باشه ازتم تشکر میکنه

مگر اینکه غیر منطقی و سلیطه باشه

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )