2777
2789
عنوان

بنظرتون به مسئول خوابگاه بگم

359 بازدید | 14 پست

یه هم اتاقی دارم یهو شبا تو خواب بلند بلند حرف میزنه  دست و پا میزنه باعث میشه از خواب بپرم دیگه تا صبح خوابم نبره الان میخوام با یه نفر دیگه از هم اتاقیام بریم به مسئول خوابگاه  بگیم که ازین اتاق دو نفره ها بهش بدن

ولی میترسم دل شکسته بشه ناراحت بشم  حق الناسی بیوفته گردنم چیکار کنم بنظرتون کار درسته؟

الان از ساعت ۴ که بیدار شدم خوابم نبرده ساعت ۸ هم کلاس دارم😭😭😭💔

یه طوری که خوش نفهمه اطلاع بده بی سر و صدا

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم بنظرم اول ب خودش بگو خیلی دوستانه بهش بگو یع سوال دارم چرا تو خواب شب ها این اتفاق میفته ؟ اگ گف نمیدونم یا نمی‌فهمم چرا بهش بگو پیگیری کن واسه دکتر بعدش کم کم بگو وقتی اینجوری میشی من بیدار میشم خوابم نمیبره و نگرانت میشم جوری بگو ک باهاش همدلی میکنی ولی اذیتی 

سلام عزیزم بنظرم اول ب خودش بگو خیلی دوستانه بهش بگو یع سوال دارم چرا تو خواب شب ها این اتفاق میفته ...

سلام عزیزم

قبلا گفتم با شوخی و خنده رفتار کرده گفته آره اینجوریم حتی گاهی تو خواب راه میرم فایده نداشت😭

سلام عزیزمقبلا گفتم با شوخی و خنده رفتار کرده گفته آره اینجوریم حتی گاهی تو خواب راه میرم فایده نداش ...

..خب پس بهش همینجور باید با شوخی میگفتی یا اتاق رو عوض کن یا ما اتاق رو عوض میکنیم ...من خودم ناظمه خوابگاهم😉

..خب پس بهش همینجور باید با شوخی میگفتی یا اتاق رو عوض کن یا ما اتاق رو عوض میکنیم ...من خودم ناظمه ...

این خوابگاهای دانشگاه آزاد دیگه نیازی نیست مواد غذایی ببریم؟؟همه وعده هارو خودشون میدن؟؟

گریه مکن که سرنوشت گر مرا ازتو جدا کرد عاقبت دلهای ما باغم هم آشنا کرد.....
این خوابگاهای دانشگاه آزاد دیگه نیازی نیست مواد غذایی ببریم؟؟همه وعده هارو خودشون میدن؟؟

روزایی ک کلاس داری رزرو کنی باید ..بستگی ب دانشگاه داره ..باید بپرسی شما هم میدن یا نه..نهار معمولا میدن جز جمعه ها تقریبا ولی بازم بپرس چون فرق داره شرایط دانشگا ها 

و اینک مواد غدایی ببر یه روزایی ب سلف نمیزسی یا نهارش رو دوس نداری خودت بتونی چیزی درست کنی 

روزایی ک کلاس داری رزرو کنی باید ..بستگی ب دانشگاه داره ..باید بپرسی شما هم میدن یا نه..نهار معمولا ...

ظرف وظروف هم باید ببرم مث قابلمه

گریه مکن که سرنوشت گر مرا ازتو جدا کرد عاقبت دلهای ما باغم هم آشنا کرد.....