2777
2789
عنوان

پودر چاق کننده رویال

82 بازدید | 7 پست

پست قبلی هم گفتم که دوستم مصرف کرد وزن گرفت،منم سر اون مصرف کردم ی ماه تقریبا.دوستم همین ک گذاشت مصرفش رو کنار بدنش از پشت شرو ب جوش زدن کرد ک عطاره بش گفته بود عرق کاسنی این چرت پرتا رو بخوره تا جون نزنه.منی ک مصرف میکنم تا الان ،سر اینک دهن عطارو ببندم عرق کاسنی هم خوردم گلاب هم همینطور تا جلوی جوش زدنو بگیرم که فایده نداشت امروز شرو کرد بدنم ب جوش زدن ،پودره رو امروز میبرم آزمایشگاه اگ کورتون یا چیز دیگه ای داشت میام میگم شماهم اگ اطلاعات بیشتری دارید بگید.

🪽

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودمم حدس میزنم ،برا اطمینان ک بتونم از عطاره شکایت کنم میدم ازمایش

من خودم سویق میخورم، آرد محلی رو تفت میدم بدون روغن چون بلدم خودم بعدش صبح ها که بلند میشم دو قاشق غذاخوری سر پر میخورم البته تو آب خنک ن سرد بعدش عصر هم دو قاشق، میتونی عسل بریزی تو آب جوش تا خنک بشه بعد سویق و قاطیش کنی