2777
2789

دو روز به موعدم مونده 

از ٤ روز قبل لك بيني دارم ديروز يه خونريزي سبك شد در جا هم قطع شد كم كم لك بيني هم كم الان ترشحات تميز دارم 

اين ماه دو بار نزديكي بدون جلوگيري داشتم يكي ١٠ سيكل يكي ١٧ سيكل ٤ روزه درد خفيف پريود هم دارم ميگيره ول ميكنه سينه هامم ديروز صبح نيم ساعت درد داشت بعد خوب شد الان باز درد گرفت و كمتر شد به نظرتون علايم پريوده يا بارداري 

بنظرم پریود میشی چون سینه هات درد میکنه 

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم....  بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لک لانه گزینی معمولا ۱۰ روز اینطورا مونده ب پری میاد سراغت ن ۴ روز 

..بالاخره اسم عشقم ن تنها تو شناسنامه من اومد بلکه اسممون کنار هم تو شناسنامه س تا وروجک هم اومد...بعد ۴ سال دوستی و تلاش برای رسیدن سال ۹۳ ب هم رسیدیم...آقایونی ک تا تاپیک دعوا و قهر ازم میبینید درخواست میدید من اگر با شوهرم جنگ جهانی هم کنم بازم ی تار موشو ب هیچکس نمیدم ...افتاد؟؟؟

٧ روز قبل موعدم اومد موعد پريودم پنجشبه هست من از ٤ يا ٥ روز پيش اينجوري شدم

نمیدونم گلم

انشاالله ک هرچی صلاحته

ولی من دو تا بارداری هامم 

دو س روز بعد رابطه لکه دیرم 

حدودا ۱۳ روز مونده بود ب پریودم

..بالاخره اسم عشقم ن تنها تو شناسنامه من اومد بلکه اسممون کنار هم تو شناسنامه س تا وروجک هم اومد...بعد ۴ سال دوستی و تلاش برای رسیدن سال ۹۳ ب هم رسیدیم...آقایونی ک تا تاپیک دعوا و قهر ازم میبینید درخواست میدید من اگر با شوهرم جنگ جهانی هم کنم بازم ی تار موشو ب هیچکس نمیدم ...افتاد؟؟؟

نمیدونم گلمانشاالله ک هرچی صلاحتهولی من دو تا بارداری هامم دو س روز بعد رابطه لکه دیرم حدودا ۱۳ روز ...

من بارداري قبليم از يه هفته قبل موعد تا سه روز بعد موعد لك داشتم همراه با درد شديد سينه البته توي ٦ هفته سقط شد 

من بارداري قبليم از يه هفته قبل موعد تا سه روز بعد موعد لك داشتم همراه با درد شديد سينه البته توي ٦ ...

پس هر کسی با بقیه فرق داره گلم

صبر کن دو روز دیگه بی بی بزن