2777
2789
عنوان

درد پهلو ممکنه از عفونت لگن یا واژن باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 12437 بازدید | 111 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی تا ۱سال موندی بعد متوجه شدی تورشنه؟ منم بمونم یک‌سال موردی نداره؟ اخه‌میترسم بابام بفهمه رابطه ...

تو با اینهمه درد نگران اینی بابات بفهمه رابطه داشتی ؟؟ عزیزم 

اولا تو صاحب خودت و جسم خودت هستی ، اسیبی که به خودت میزنی و این دردی که تحمل میکنی اونقدری شدید هست که نیاز نباشه توبیخ بشی ، بهتره بیشتر مراقب سلامتی خودت باشی چون هر چقدر سن بالاتر میره ،مریضی ها بیشتر خودشونو نشون میدن 

تو با اینهمه درد نگران اینی بابات بفهمه رابطه داشتی ؟؟ عزیزم اولا تو صاحب خودت و جسم خودت هستی ، اسی ...

اهومم 🥲 باشه ممنون از راهنماییت ایشالا که بهتر بشم و نیاز نباشه لاپروسکوپی کنم دعا کن برام شبت بخیر

ممکنه سنگ کلیه داشته باشی 

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

گرم‌میکنم دردش بدتر میشه تا الان نزدیک ۱۱تومن خرج کرد بابام دیگه روم نمیشه بگم دکتر ارتوپت هم ببر من ...

زنان هم برو ممکنه عفونت زنانه داری علائمش همیناس .کلا بنظرم عفونت داری 

لایک نکنید .توروخدا 
مراقب خودت باش ، بیشتر به سلامتیت برس ، شب توهم خوش

میشه جواب اینم بدی که اول سمت چپم‌بود الان سمت راستمم درد میکنه اما نه به اندازه سمت چپ یعنی ممکنه هر دو تخمدان پیچ‌خورده باشه؟‌ یا فقط یه طرفه؟

زنان هم برو ممکنه عفونت زنانه داری علائمش همیناس .کلا بنظرم عفونت داری

خدا کنه عفونت باشه طاقت ندارم دیگه لاپروسکوپی هم انجام بدم کلی خرج کردم تا الان خدا 😭 اندوسکوپی و کلونسکوپی کردم دیروز هنوز درد دارم بخاطر اونا. این چه بدبختی بود سرم اومد

بعد ببخشید شما از خدا خجالت نمیکشید ازباباتون خجالت میکشیدبرا رابطه ؟ 😕

از خدا چرا خجالت بکشم دوسش دارم قصد ازدواجه الکی نیستیم‌باهم . ولی بابام خیلی تعصبیه و مذهبیه مسترسم ازش