درد شدید پهلو جاییکه کلیه هست و کمر و زیر شکم ممکنه از عفونت واژن باشه؟ یا عفونت یا التهاب لگن؟ خسته شدم انقدر دکتر رفتم ترشح ندارم سوزش ادرار هم ندارم فقط درد شدید زیر شکم کشاله ران و پهلوها رو دارم که زندگیکردنو برام سخت کرده کلافم کرده کسی چیزی میدونه
منم چندسال دارم . بعضی وقتا احساس میکنم چیزی ترکیده از درد شدید .. بنظرم برای از معده و کمر چون در ...
درد میکنه همین الان که دارم تایپمیکنم 😭 کیسه اب گرممیزارم بدتر درد میگیره نمیدونم چرا. رفتم وندوسکوپی و کلونوسکوپی معده و روده سالم بود پس دیگه از چیه ازمایش کشت ادرار عفونت هم دادم منفی بود ولی چون انتی بیوتیکخورده بودم دکتر گفت ممکنه منفیش کرده باشه دوباره ۵ روز دیگه باید ازمایش بدم یعنی ۵ روز دیگه هم باید این دردو تحمل کنم فردا هم باید برم سر کار. نمیدونم کلیه ست عفونت لگنه واژنه چیه اصلا چرا انقدر درد میکنه خدا همرو نجات بده از بیماری پجوری چند ساله دردو تحمل میکنی من دارممیمیرم
درد میکنه همین الان که دارم تایپمیکنم 😭 کیسه اب گرممیزارم بدتر درد میگیره نمیدونم چرا. رفتم وندوس ...
منم سونو دادم کلیه دادم هیچکدوم نبود چقدر هزینه کردم اخرشم هیچکس نفمید ... برای من سمت راست هست .. با شیاف کمی آروم میشم .. من حتما باید یه شالی ببندم توپهلوم .. میشه از درد کمر باشه که میزنه شایدم ماهیچه هات رو هم افتاده ... قرص متروکاربامول و سلکسیب دکتر به من هر هشت ساعت داد بهتر شدم
خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …