2777
2789

درد شدید پهلو جایی‌که کلیه هست و کمر و زیر شکم ممکنه از عفونت واژن باشه؟ یا عفونت یا التهاب لگن؟ خسته شدم انقدر دکتر رفتم ترشح ندارم سوزش ادرار هم ندارم فقط درد شدید زیر شکم کشاله ران و پهلوها رو دارم که زندگی‌کردنو برام سخت کرده کلافم کرده کسی چیزی میدونه

منم چندسال دارم .‌ بعضی وقتا احساس میکنم چیزی ترکیده از درد شدید .. بنظرم برای  از معده و کمر چون دردش به کمرم میزنه 

خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …
منم چندسال دارم .‌ بعضی وقتا احساس میکنم چیزی ترکیده از درد شدید .. بنظرم برای از معده و کمر چون در ...

درد میکنه همین الان که دارم تایپ‌میکنم 😭 کیسه اب گرم‌میزارم بدتر درد میگیره نمیدونم چرا. رفتم وندوسکوپی و کلونوسکوپی معده و روده سالم بود پس دیگه از چیه ازمایش کشت ادرار عفونت هم دادم منفی بود ولی چون انتی بیوتیک‌خورده بودم دکتر گفت ممکنه منفیش کرده باشه دوباره ۵ روز دیگه باید ازمایش بدم یعنی ۵ روز دیگه هم باید این دردو تحمل کنم فردا هم باید برم سر کار. نمیدونم کلیه ست عفونت لگنه واژنه چیه اصلا چرا انقدر درد میکنه خدا همرو نجات بده از بیماری پجوری چند ساله دردو تحمل میکنی من دارم‌میمیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درد میکنه همین الان که دارم تایپ‌میکنم 😭 کیسه اب گرم‌میزارم بدتر درد میگیره نمیدونم چرا. رفتم وندوس ...

منم سونو دادم کلیه دادم هیچکدوم نبود چقدر هزینه کردم اخرشم هیچکس نفمید ‌ ... برای من سمت راست هست .. با شیاف کمی آروم میشم .. من حتما باید یه شالی ببندم تو‌پهلوم .. میشه از درد کمر باشه که میزنه شایدم ماهیچه هات رو هم افتاده ... قرص متروکاربامول و سلکسیب دکتر به من هر هشت ساعت داد بهتر شدم 

خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …
بمیرم خیلی بده بیصاحاب دردش پیش چه دکتری رفتی ؟ ارتوپت؟

پیش کلیه رفتم و ارتوپد ... عمومی .. زنان ... اره گرمش پکن اگر اذیت میشی ... اگرم استرس داشته باشی بدتره

منم چندسال دارم .‌ بعضی وقتا احساس میکنم چیزی ترکیده از درد شدید .. بنظرم برای  از معده و کمر چون دردش به کمرم میزنه 

پیش کلیه رفتم و ارتوپد ... عمومی .. زنان ... اره گرمش پکن اگر اذیت میشی ... اگرم استرس داشته باشی بد ...

گرم‌میکنم دردش بدتر میشه تا الان نزدیک ۱۱تومن خرج کرد بابام دیگه روم نمیشه بگم دکتر ارتوپت هم ببر منو بنده خدا اسیر شده باهام ۲هفتست

منم چندسال دارم .‌ بعضی وقتا احساس میکنم چیزی ترکیده از درد شدید .. بنظرم برای از معده و کمر چون در ...

چرا خوب نمیشه کیسه اب گرم‌میزارم دردش بدتر میشه اخه مگه میشه باید بهتر بشه دیگه مگه نه؟🥲 

منم سونو دادم کلیه دادم هیچکدوم نبود چقدر هزینه کردم اخرشم هیچکس نفمید ‌ ... برای من سمت راست هست .. ...

خسته شدم چجوری برم سر کار فردا بخدا چشمامو که وا میکنم از درد به خودم میپیچم همش نا امید میشم استرسو اظطراب دازم‌چون نمیدونم از چیه و خوب نمیشه

منم سونو دادم کلیه دادم هیچکدوم نبود چقدر هزینه کردم اخرشم هیچکس نفمید ‌ ... برای من سمت راست هست .. ...

منم اینطورم

میبندم شکمو،کیسه،آبگرم،دارو

چای نبات

استراحت

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

خسته شدم چجوری برم سر کار فردا بخدا چشمامو که وا میکنم از درد به خودم میپیچم همش نا امید میشم استرسو ...

شایدبخاطر داروی که خوردی

فرداشکم وببند شیاف بزار الان وفرداصبح ،،،مسکن بخور

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،