2777
2789
عنوان

تاخیر در پریودی

290 بازدید | 35 پست

اووف کلافه ام پریود نشدم  ۱۷ ام موعدم بوده ۲۱  ام بی بی چک منفی شد ولی هنوز پریود نسدم هیچ علائمی ندارم  فقط دیروز یکساعت پیاده رویی رفتم  امدم خونه یه چند دقه زیر دلم درد گرفت گفتم پریود میشم ولی خبری نشد🥲بلاتکلیفی بدترینهههه سرماخوردم نمیتونم هیچ دارو بخورم از گلو درد مررردم 

یه چیزی میگم اویزه گوشت کن زمین خدا بدجوری گرده 
مارک مدیکور خیلی دقیقه اگه تونستید بذارید

گفتم همسرم فردا دوباره بخره  میگم مدیکور بخره  ۵ ساله منتظرم 🥲🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای خدا چرا همه زنا هر ماه باید استرس این و بکشن

وااقعا تمام زندگی بهم میریزه  الان نمیدونم دارو بخورم نخورم پیاده رویی برم نرم   دارو برای لاغری گرفتم موندم بخورم نخورم اصلا همه چی بهم ریخته

خب یه آزمایش بده خودتو راحت کن،،،،

ماه  های قبل  زود میرفتم ازمایش  منفی میشد  الانم میترسم واقعا حال روحیم بهم میریزه 

وااقعا تمام زندگی بهم میریزه الان نمیدونم دارو بخورم نخورم پیاده رویی برم نرم دارو برای لاغری گرف ...

من ماه قبل میگم کاش دیر بشم زود شدم الان میگم کاش بشم حالا نمیشم لعنتی

میخاد مسافرتو کوفتم کنه

مث ادمم نمیشم مث مار میپیچم ب خودم از درد

خیر باشه ان شااللهحتی هاله ام بندازه قبولهاول صبح بذارید ادرار غلیظ تره و hcg بیشتره

ان شاالله  باشه عزیزم مرسی

من ماه قبل میگم کاش دیر بشم زود شدم الان میگم کاش بشم حالا نمیشم لعنتیمیخاد مسافرتو کوفتم کنهمث ادمم ...

ای واااای  چقدررر رو مخه  گرمی بخور تا زودتر بشی