2777
2789

لطفا نفری یه بار دعای سلامتی امام زمان رو، به نیت هدیه به ایشون، بخونین. 

الهی خیر دنیا و آخرت نصیبتون بشه

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ
اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن
صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ
فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ
وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً
حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً
وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا” 

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

یامهدی ادرکنی

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخونم الان شما هم برای شفای ی مریض دعا کن لطفا

چشم گلم براشون حمد و توحید میخونم. الهی خدا به حرمت امام زمان دلتونو شاد کنه 

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

برای حاجتتم حمد خوندم عزیزم الهی که سلامت و عاقبت بخیر باشی

مرسی گلم. ممنونم از لطفت و مهربونیت 💐 الهی خدا به دل مهربونت نگاه کنه. منم برای حاجتتون حمد و توحید میخونم. خیر ببینی 🌸

خوندم اگه میشه از ته دل برای سلامتی مادرم دعا کنید

ممنونم گلم. چشم حتما 

براشون حمد و توحید میخونم الهی خدا حافظ و نگهدارشون باشه. صدوبیست سال سلامت سایشون بالا سرتون باشه 💐

اللهم عجل لولیک الفرج اللهم عجل لولیک الفرج اللهم عجل لولیک الفرج

الهی سلامت و عاقبت بخیر و حاجت روا باشین 🌸🌸🌸

به رحمتک یا ارحم راحمیناللهم صلی علی محمد و آل محمد

الهی امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون باشه 🌹 

خیر ببینین تو زندگی 🌸