2777
2789

من همسرم مدیر ساختمانه. ماهی ۲۰۰ شارژ هر واحده. 

اسانسور مشکل داشت ما نبودیم اون مدت. یک همسایه ۱ میلیون داده درست کردن. ۵ دوره شارژش رو نداد. بابت این پول ک داده به تعمیرکار اسانسور.

و من جلو اسمش نوشتم بابت اسانسور تسویه.

حالا امشب همسرم میگه تو اشتباه کردی. باید تو هزینه های ساختمان یک میلیون بنویسی.

من میگم خوب همسایه شارژ رو نداده  جاش پول داده به تعمیرکار. ما نه شارژ گرفتیم نه پولی به تعمیر کار دادیم. چرا یک میلیون هزینه بنویسم؟

گیج شدیم. ب نظرتون همسایه که شارژ نداده و جاش پولو داده به تعمیرکار من باز باید جزو هزینه ها هم لحاظ کنم؟!

ما شارژ روتین هر ماه رو که ثابت هست در نظر میگیریم به غیر از اون هر هزینه ای که به غیر از اون شارژ شده رو ماهانه مینویسیم تقسیم برا اعضا میکنیم هر کس پرداخت کرد که هیچ می نویسیم پرداخت شده وگرنه جلوی اسمش بدهی مینویسیم  یعنی دو تا ستون پرداختی داریم پس نظر همسرت درست تره

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱

مدیریت شرکت نیست که بحثو حسابداری کنین.

همون درست نوشتی دیگه تا پنج ماه تسویه و تمام

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما شارژ روتین هر ماه رو که ثابت هست در نظر میگیریم به غیر از اون هر هزینه ای که به غیر از اون شارژ ش ...

خوب چون ما نبودیم اون همسایه رفته کل هزینه رو تسویه کرده. 

و جاش شارژ نداده. 

الان من اگه باز تو هزینه ها بیارم انگاد دوبار حساب کردم که

پس همون حرف من درسته؟ دیگه نباید تو هزینه ها بیارمش ؟

اره دیگه سختش نکن.الان اون بستانکاره و صندوقتون بدهکار 

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹