2777
2789
عنوان

به نظرتون به معلمش بگم

239 بازدید | 23 پست

سلام با یه دل شکسته ، چشمای خیس ، اعصاب خراب 

پسرم امسال کلاس اولیه . امروز منو مدرسه خواستن ، رفتم .... گفتن امروز پسرت خیلی ناراحت بوده ، عصبی شده چون نتونسته لوحه رو بنویسه برگه دفترش رو پاره کرده پرت کرده . بار اول نیست  و فلان ..... 

خورد شدم ، سنگ روی یخ شدم جلو معلم و مدیر ..... 

پسرم اضطراب داره حدس می‌زنم adhd باشه . آیا بگم بهشون که اینقدر گیر ندن بهش؟؟ چون این مشکل رو داره حداقل درک کنن و گیر ندن درست بنویس ، خوب بنویس . 

از یه جهت میگم برچسب نزنن تا آخر سال . دلم شکسته ، حالم بده توروخدا حداقل یه صلوات برام بفرستید برای آرامشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه علائمی دیدی که میگی adhd؟

خیلی علامت 

پرخاشگری ، علاقمند به بازی های خودش فقط ، صبور نبودن 

نقشه مغزی با اضطراب . داروهایی که دکتر داده . تحمل کلاس نداشتن . از بچگی اذیتم کرد ، دیر صحبت کردن 

براش صلوات فرستادم .برای آرامش خودت هم فرستادم 

ولی تو نمیتونی بدون نظر پزشک کار بلد بگی بچه ات مشکل داره 

یه دکتر حسابی ببرش اگر تشخیص دادن و راهکار دادن به معلمش بگو 

یا یه مدرسه غیر انتفاعی خوب ببرش

خیلی علامت پرخاشگری ، علاقمند به بازی های خودش فقط ، صبور نبودن نقشه مغزی با اضطراب . داروهایی که دک ...

بنظرم بهشون بگو، روحیه حساسی داره و زودرنجه شخصیتش همینه، بعدم نهایتا یکی دوبار دیگه بهت میگن،هی دم به دقیقه که بهت نمیگن دیگه خودشون میدونن که بچه ها رو چجوری کنترل کنن

خیلی علامت پرخاشگری ، علاقمند به بازی های خودش فقط ، صبور نبودن نقشه مغزی با اضطراب . داروهایی که دک ...

عزیزم این موضوع خرد شدن نداره صبر و تحملتو بالاتر ببر به بچت کمک کن هر چند میدونم برای یه مادر سخته

نظر من اینه که اگر بگی adhd ممکنه معلم یا دانش آموز رو نپذیره یا رهاش کنه

براش صلوات فرستادم .برای آرامش خودت هم فرستادم ولی تو نمیتونی بدون نظر پزشک کار بلد بگی بچه ات مشکل ...

عزمزم من زیر نظر بهترین متخصص مغز و اعصاب هستم ۱ ساله و پسرم دارو میخوره . یه شربت امروز نوشت که مال adhd هاست . پسرم خیلی بد نیست ، ولی همینکه بین ۲۶ تا دانش آموز این فقط اینکارو کرده و منو صدا کردن خیلی برام گرون تمام شد . کلی پیش مدیر گریه کردم حالم از خودم بهم میخوره که قوی نبودم و یه مادر ضعیف بودم 

بنظرم بهشون بگو، روحیه حساسی داره و زودرنجه شخصیتش همینه، بعدم نهایتا یکی دوبار دیگه بهت میگن،هی دم ...

چقدر خوب گفتی آره میگم زود رنجه الکی گیر ندید . 

عزمزم من زیر نظر بهترین متخصص مغز و اعصاب هستم ۱ ساله و پسرم دارو میخوره . یه شربت امروز نوشت که مال ...

اشکالی نداره خب مادری .درکت میکنم 

منم سر هر مسئله ریز و درشت بچه هام پیر شدم 

خب از دکتر نپرسیدی مگه بچه ی من ADHD هست؟

اگر گفت بله هست بعد ازش راهکار بگیر 

به دکترش بگو این کارو توی مدرسه کرده .باهاش مشورت کن بگو به معلمش بگم یا لازم نیست؟

جلو بچه ات از بیماریش صحبت میکنی؟ مثلا امروز جلو بچه ات اون حرفها و گریه ها با مدیر زده شد؟

عزیزم این موضوع خرد شدن نداره صبر و تحملتو بالاتر ببر به بچت کمک کن هر چند میدونم برای یه مادر سختهن ...

هیچ کس جای من نیست واقعا بچه های بیش فعال مادر رو پیر میکنن از بچگی . همه جور پدر منو درآورد حالا نوبت مدرسه هست 

آره میدونم و شک نداره اگر بگم دیگه ولش میکنه با اینکه معلم گفت ریاضی اش خوبه ، نقاشی اش قشنگه فقط حوصله لوحه نویسی نداره 

هیچ کس جای من نیست واقعا بچه های بیش فعال مادر رو پیر میکنن از بچگی . همه جور پدر منو درآورد حالا نو ...

خیلی از بچه ها و مخصوصا پسر ها حوصله لوحه نویسی ندارن .درست میشه نگران نباش به خاطر اون پرخاش و اینها هم که گفتی باشگاه ثبت نامش کن