2777
2789
عنوان

خرید خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 73 پست
بله درسته کاغذ خودکار دکور میز.دفتریار ینی نفر دوم بعد سردفتر؟

بله . هر دفتر باید یه دونه دفتریار داشته باشه . دفاتری ک کارشون زیاد باشه میتونن دفتریار دوم هم داشته باشن 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

وای اینکه خیلی زیاده. هر ماه همه این هزینه ها.دفتریارو حتما باید ده درصد بدید؟ ینی نمیشه مث بقیه جاه ...

برای همینه ک میگم درآمد دفاتر از دور قشنگه . کسی میاد برای سند خونه فرضا ۱۸ میلیون میپردازه فکر میکنه همه اش برای سردفتره.  درحالی ک عمده درآمد اسناد برای اداره ثبت . 

طبق قانون دفاتر اسناد رسمی ۱۰ درصد حق التحریر برای دفتر یار اوله . دفتریار مثل کارمند نیست ک من طبق میل خودم بهش حقوق بدم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله . هر دفتر باید یه دونه دفتریار داشته باشه . دفاتری ک کارشون زیاد باشه میتونن دفتریار دوم هم داشت ...

ایشالا کارتون زیاد بشه و دفتریار دومم استخدام کنید

برای همینه ک میگم درآمد دفاتر از دور قشنگه . کسی میاد برای سند خونه فرضا ۱۸ میلیون میپردازه فکر میکن ...

چ جالب.ی دفتر نزدیک خونه ما هست ی پسره همکلاسم بود سالهاس اونجاس‌. انگار دفتریاره پس چون خانوادش بارها بش گفتن برو دنبال ی شغل دیگه نمیره مونده همونجا

چ جالب.ی دفتر نزدیک خونه ما هست ی پسره همکلاسم بود سالهاس اونجاس‌. انگار دفتریاره پس چون خانوادش بار ...

دفتریاری ک ۷ سال سابقه کار داشته باشه خودش میتونه آزمون شرکت کنه برای سردفتری. حتی اگه فرضا لیسانس ادبیات باشه . لازم نیست حتما حقوق خونده باشه

ببخشید من آقام.شرمنده وقتتونو گرفتم. ممنون از راهنمایی و اطلاعاتتون.سلامت باشید انشالله

موفق و پایدار باشید ❤️

سلام.ببخشید وکالت پلاک دوماهه یا چهل روزه هم میشه گرفت؟ هزینش چقده؟

سلام وکالت زمان مشخصی نداره در اختیار طرفین قرارداده . یک هفته باشه یا یک سال . هزینه تو دفتر ۱۵۰ هزار تومن