2777
2789

بچه ها من زیست خیلی درصد کمی میزنم چیکار کنم؟ 

پشت کنکوری ام مفهوم رو بلدم‌ و کتابم نکته نوشتم ولی اصلا درصد قابل قبولی نمی‌زنم 

توروخدا کمکم کنید بگید چیکار کنم درصد زیستم بره بالا 

اینم بگم منبع خیلی سبز دارم 

خواهشاً کمکم کنید😭

من الان زیست رو پرسیدم علاوه بر زیست اگه درس های دیگه ام میدونید بهم بگید 

دختران مازندران🌱 کاربری دست ۳ تا دختر خاله هست😎

زیست آی کیو خیلی خوبه

از چشم هایتان طوری استفاده کنید که گویی فردا دچار نابینایی خواهید شد... "و همین شیوه را می‌توان برای سایر حواس به کار گرفت" صداهای موسیقی ، آواز پرنده و نغمه های پر شور ارکستر را بشنوید ؛ چنان که گویی فردا دچار ناشنوایی خواهید شد...  هرچیزی را که می‌خواهید لمس کنید ، گویی که فردا حس لامسه خود را از دست خواهید داد...  عطر گل هارا بو کنید و مزه غذاها را با هر لقمه بچشید ، چنان که گویی فردا هرگز نمی‌توانید بو کنید یا هرچیزی را بچشید .  " از هر حس بیشترین استفاده را ببرید🍁🩶 "

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیست خیلی سبز کافی نیست ایکیو بزن من هر دو کنکور اردیبهشت و تیر ۷۰ زدم زیست

چجوری ۷۰ زدی؟ توروخدا کمکم کن😭😭

درس دیر بازده ای هست.نگران نباش.اول خیلی سبز بزن و قشنگ تحلیل کن و بعد اگه وقت کردی زوج یا فرد آیکیو ...

آخه پشت کنکوری ام

چجوری ۷۰ زدی؟ توروخدا کمکم کن😭😭

روش خوندن مو تغییر دادم به لطف یه دوست 

وگرنه بالاتر ۳۰ نمیزدم سال دهم 

من حتی صبح کنکور هم زود بیدار شدم شکل هارو خوندم رفتم سر جلسه

خوش باد روح آنکه به ما با کنایه گفت : گاهی به قدرِصبر بلا می دهد خدا♥️

روش خوندن مو تغییر دادم به لطف یه دوست وگرنه بالاتر ۳۰ نمیزدم سال دهم من حتی صبح کنکور هم زود بیدار ...

میشه بگی چه روشی ؟🥺

چه روشی

بهم توضیح داد چحوری نکته در بیارم از تست.  کدوم نکات رو بنویسم . کجا نکات رو بنویسم . چجوری متن کتاب بخونم و هایلایت کنم 

میشه بگی چه روشی ؟🥺

گفتنی نیست نمی دونم 😂 کتابم و نکات مو گرفت بهم توضیح داد کدومش بدرد میخوره کدومش نه 

جواب یکی از دوستان هم دادم بخونین